Poty i gorączka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
troszke boli...
To masz Fake towar
Masz Deca-Durabolin Organon
Napisano Ponad rok temu
Ostatni był na rynku Tri-Tren 150 z Pro-Chem, który powodował podobne objaway. Był tam jakiś syf w srodku.
Większośc osob dostawało zapalenia w miejscu injekcyjnum, ktopre trwalo około 3tygodni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok,zeby sie przekonac pojde na badanie poziomu testosteronu... bo biore tego "enana" 300mg co 5 dni juz od 3 tygodni wiec powinienem miec powiom testosteronu jakos powiększony czo cos ? Jak to jestz tym napisz mi jakbyś mogł jak pojde na to badanie ile powinienem miec ponad norme itp
Pierwsze co powie Tobie lekarz to ze masz podwyzszony poziom testosteronu. A co powiesz mi na to - jezeli masz Dece waloną to pójdziesz na testy Nandrolonu Najgorsze bedzie to jak w dece masz testosteron a w testosteronie jakies gówno i odrzucisz deca a pojedziesz na testosteronie, ktory moze byc jakims syfem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a te objawy moga byc spowodowane tym ze sok i flakon nie byl przetrzymywany w sterylnych warunkach tak to juz jest z underami
a co do badan no niby wszystko ok a miales wczesniej jakis cykl i ile zrobiles przerwy po nim?
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Jakby nie patrzeć mam prawie 2 razy podwyższony poziom tescia wiec ten testosteron działa,a Ty powiedziałeś z bomby ze towar fake...
A jak sprawdziłeś poziom Nandrolonu w organizmie Masz pewność ze masz oryginał "Deki" robiąc test na testosteron Moze masz fake deki i dlatego masz problemy
Bez testu na Nandrolone nie masz zadnej pewnosci co wbijasz ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W poniedziałek zrobie i we wtorek napisze wynik i bedziezie wiadomo wszystko ; ) a jaki powinien byc wynik tego nadrolonu ? tez grubo ponad norme?
Minimalnie podniesiony to jest dopiero 3tydzień.
Napisano Ponad rok temu
PS.l jaka miales przerwe poos cyklu?
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Test na Nandrolone musi być decyzją lekarską np gdy pacjent sie zgłasza z bólem nerek i częstym oddawaniem moczu oraz poinformuje lekarza iż bierze przykładowo Nandrolone+Oxymetholone+Testosteron lekarz wysyła krew to szpitalnego laboratorium.Innej możliwości nie ma na sprawdzenie. Mozna równiez przynieśz ze soba dany specyfik do sparwdzenia ale znowu pisze tu o krajach Europy-Zachodniejnie jestem pewien ale chyba na nandrolon nie zrobisz testu a jak tak to duzo kosztuje?
PS.l jaka miales przerwe poos cyklu?