8Oja jak przystało na TKD'oke krzykne se KIAP!!Gorące Kyong Ye (ukłon) do mistrza Oyamy!! dzieki niemu w sumie tez powstało taekwon-do!!

To juz 10 lat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gorące Kyong Ye (ukłon) do mistrza Oyamy!! dzieki niemu w sumie tez powstało taekwon-do!!
O, coś ciekawego. A skąd te informacje?
Gizmo
Chciałbym przeprosić osoby które nieumyślnie wprowadziłem w błąd...
było to spowodowane moją niewiedzą. wiedziałem że Choi (założyciel TKD) miał czarnego pasa w Karate. jednak dowiedziałem sie ostatnio ze nie w Kyokushin a w Shotokan
 . takze to byl mój błąd. sorry za zament. Ale i tak wielki szacuneczek dla mistrza OYAMY!!!
. takze to byl mój błąd. sorry za zament. Ale i tak wielki szacuneczek dla mistrza OYAMY!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dlaczego w Karate kyokushin wprowadzono light kontakt?? Dlaczego w Karate kyokushin wprowadzono light kontakt??- Ponad rok temu 
- 
			 help.. help..- Ponad rok temu 
- 
			 Dodatki do Karate - pomysły Senseia Dodatki do Karate - pomysły Senseia- Ponad rok temu 
- 
			 Dystans 0_o ?! i pekość technik kopanych. Dystans 0_o ?! i pekość technik kopanych.- Ponad rok temu 
- 
			 Waldek Nogalski i jego zwiazek Waldek Nogalski i jego zwiazek- Ponad rok temu 
- 
			 Oyama czy Kyokushin Oyama czy Kyokushin- Ponad rok temu 
- 
			 IX MISTRZOSTWA POLSKI SENIORÓW W KARATE - Piekary Ślaskie IX MISTRZOSTWA POLSKI SENIORÓW W KARATE - Piekary Ślaskie- Ponad rok temu 
- 
			 (Nie)moc karate? (Nie)moc karate?- Ponad rok temu 
- 
			 Ktore karate ? Ktore karate ?- Ponad rok temu 
- 
			 XIV ME knockdown karate w Hadze XIV ME knockdown karate w Hadze- Ponad rok temu