. to wysokoetyczne, kształcące programy dydaktyczne. kształtują umysły młodzieży a uczestnicy rozmawiają noontopa o literaturze, samorozwoju, poezji i takich tam.
to programy rozrywkowe jak by uczestnicy mieli gadać o literaturze sztuce itp to nikt by tego nie oglądał jak często ty z kolegami rozmawiasz o sztuce itp a jak często o pierdołach
większość z barowiczów nich studjuje albo skończyła studja więc aż tak głupi nie są a napewno nie są głupsi niż przeciętni ludzie
wygląd i sposób zachowania jest częściowo manifestacją tego co sie ma a czego nie ma między uszami.
tzn faceci powinni być wszyscy w sweterkach i okularkach żeby wyglądać inteligentnie a nie pedałkowato
co do dziewczyn teraz wszystkie wmiare ładne dziewczyny się tak ubierają a brzydkie noszą obszerne bluszy swerty polary i spodnie typu garniturowego i zgrywają intelektualistki
ps ja oglądam bar jak mam czas i część ludzi tam występujących wydaje mi się całkiem spoko i wole to oglądać niż program dla intelektualistów o artyście który tworzy obrazy z własnego kału\moczu itp itd