Wysocki w Barze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przed chwilą, skacząc po programach natknąłem się na Jacka Wysockiego w barze!, końcówka wypowiedzi mi utkwiła, co to jest aikido? - zapytał prowadzący, Jacek: doskonały odstresowywacz od życia codziennego. Bardzo ładna wypowiedź, podobała mi się.
Hehe wlasnie szdlem na budo zeby to samo napisac
Nie ma to jak admin czytajacy w myslach forumowiczow
Napisano Ponad rok temu
Jak Ibisz powiedzial jacek wysocki to cos mi sie tak skojarzylo. Jutro pewnie powie jaki to on najlepszy i wogole. Ale jesli choc jedna osoba pojdzie po tym programie pojdzie sie zapisac na aikido i jakims przypadkiem tak jak ja trafi na Aikido Kobayashi to chwala Wysockiemu za to!
Napisano Ponad rok temu
A kto wie gdyby Ibiszowi starczylo checi to moze mielibysmy dzisiaj Sensei Krzysztof Ibisz 3 dan Aikido (jakie tylko ci sie podoba )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo ładna wypowiedź, podobała mi się.
Ech, naczytal sie Vortalu i teraz wygaduje od rzeczy :roll:
Napisano Ponad rok temu
sowja droga ibisz ponoc boks trenuje.Wysocki powie to oczywiscie w Poniedzialek....
A kto wie gdyby Ibiszowi starczylo checi to moze mielibysmy dzisiaj Sensei Krzysztof Ibisz 3 dan Aikido (jakie tylko ci sie podoba )
Napisano Ponad rok temu
Bujda jakaś, jak mu twarz obiją kto go do tivi weźmie? gdzie on się podzieje? skoro tylko ... przesłuchiwać potrafi :wink:sowja droga ibisz ponoc boks trenuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieli trening dziś, z nami na stażu. Śmieszni trochę, mało szczęk nie pogubili, jak Wysocki mały show urządził pod kamery... :?Nie. Tylko powiedzial co to jest to aikido i zachec do cwiczenia. W poniedzialek barowicze maja miec trening.
Napisano Ponad rok temu
ogolnie konkluzja byla dla mnie bolesna...:
jak cieka jest granica miedzy promocja a prostytucja? moze jestem przewrazliwiony ale w sali gdzie 22 lata temu uczyl nas oddychac ichimura sensei a potem przewinelo sie kilku naprawde wspaniaych aikidokow przed kamerami w tlumie ludzi, ktorzy nawet nie sciagneli
botow, bez kamizy banda mlotkow, ktorzy bzykaja sie przed kamerami, z guma w zebach parodiuje aikido. na macie na ktorej dorastalem od 14 roku zycia.... prawie 20 .... miecz sie z sai wysowa... potem przyszlo opamietanie, ze przeciez kazdy ma swoja droge i aikido jest dla siebie i troche sie za siebie wstydzac do domu poszedlem....
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...) natknąłem się na Jacka Wysockiego w barze! (...) Jacek: doskonały odstresowywacz od życia codziennego(...)
Znaczy, pan Jacek się odstressowuje od codziennego życia przy aikido, czy też po prostu w barze? :drinking: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dlaczego trenowac Aikido??
- Ponad rok temu
-
Co myslicie o tym?
- Ponad rok temu
-
A jednak wiedziałem, że gdzieś istnieje...
- Ponad rok temu
-
Aikikai, Unia czy Akademia?
- Ponad rok temu
-
AIkido Ikeda Dojo TORUŃ lonczmy sie ;]
- Ponad rok temu
-
gdzie mozna trenowac aikido w KRAKOWIE????
- Ponad rok temu
-
Koryu Jujutsu
- Ponad rok temu
-
Yamada sensei w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
- Ponad rok temu
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu