kciuk
Napisano Ponad rok temu
czy macie jakies sposoby na pozbycie sie bolu z tej czesci ciala.
z gory dzieki za wszelkie rady i sposoby.
Napisano Ponad rok temu
tak sie zastanawiam... pewnie nie raz wam sie zdarzylo, ze trafiliscie w "cos" (przeciwnika, worek, etc.) kciukiem.
czy macie jakies sposoby na pozbycie sie bolu z tej czesci ciala.
z gory dzieki za wszelkie rady i sposoby.
Hmmm... trudno jest trafic kciukiem...jedyny sposob to...prawidlowo uderzac :wink: albo w rekawicach lub przyrzadowkach
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie w rekawicach. maja one jakby dwie czesci. na kciuk i reszte dloni. czasem sie zdaza ze trafi sie ta mniejsza "kciukowa" czescia... i wtedy zaczyna sie problemHmmm... trudno jest trafic kciukiem...jedyny sposob to...prawidlowo uderzac :wink: albo w rekawicach lub przyrzadowkach
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie w rekawicach. maja one jakby dwie czesci. na kciuk i reszte dloni. czasem sie zdaza ze trafi sie ta mniejsza "kciukowa" czescia... i wtedy zaczyna sie problem
[Sic] a mi to sie nigdy nie zdazylo...hmm...moze podczas uderzenia zginasz nadgarstek w gore (co jest bardziej niebezpieczne dla nadgarstka niz kiciuka) ja mam rekawice z przyszytym kciukiem, nie wiem czy to cos daje, ale warto se takie sprawic :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam rekawice z przyszytym kciukiem.[Sic] a mi to sie nigdy nie zdazylo...hmm...moze podczas uderzenia zginasz nadgarstek w gore (co jest bardziej niebezpieczne dla nadgarstka niz kiciuka) ja mam rekawice z przyszytym kciukiem, nie wiem czy to cos daje, ale warto se takie sprawic :wink:
nie chodzi mi jednak o rady jak zrobic zeby nie uderzac kciukiem, tylko co zrobic jak sie uderzylo i napierdala (tudziez boli ).
Napisano Ponad rok temu
ja tez mam rekawice z przyszytym kciukiem.
nie chodzi mi jednak o rady jak zrobic zeby nie uderzac kciukiem, tylko co zrobic jak sie uderzylo i napierdala (tudziez boli ).
Musisz miec nadgarstek rowno z przedramieniem tak aby kciuk byl na dole...i wszystko...w sumie jestes pierwszym przypadkiem z tego typu problemem :wink:
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
w sumie nigdy takiego problemu nie mialem i prawde mowiac nie moge siobie wyobrazic jak to robisz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kickboxing - poczatki
- Ponad rok temu
-
Prince
- Ponad rok temu
-
wzmocnienie sily ciosu JERZY KULEJ
- Ponad rok temu
-
Roy Jones Jr. Highlight
- Ponad rok temu
-
czy będzie jeszcze powtórka walki gołoty ?
- Ponad rok temu
-
Jak blokować uderzenia łokciem?
- Ponad rok temu
-
czy wie ktos moze.....
- Ponad rok temu
-
Pomoc dla Ślązaka
- Ponad rok temu
-
Kickboxing w Katowicach i okolicach