Triangle ultra fine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vince, i co Ty bedziesz na tym TriAngle'u biedaku ostrzył, jak się wszystkich noży pozbyłeś
siusiaka kurde :wink:
Juz sie ucieszylem, ze ktos mi doradzi a tu tylko sie nabijaja ze mnie
a przeciez napisalem, ze mozeliwe ze w najblizszym czasie cos mi w lapy wpadnie, ale na razie nie zapeszam
Napisano Ponad rok temu
...siusiaka kurde...
Pamiętaj fotki zamieścić!!
A na poważnie, jeżeli lubisz by ostrze lśniło jak przysłowiowe psie ja... to translucent hard arcansas będzie idealna. Chociaż chyba taniej wyjdzie pasta polerska (10zł) i pas skórzany (25zł) a efekt będzie podobny.
Napisano Ponad rok temu
siusiaka kurde :wink:
Juz sie ucieszylem, ze ktos mi doradzi a tu tylko sie nabijaja ze mnie
Uważaj, to bolesne doświadczenie może być :wink:
Ja się nie nabijam, ja się martwię, że ktoryś z Budowiczów został pozbawiony najważniejszego narzędzia (o nóż mi chodzi )
Napisano Ponad rok temu
A na poważnie, jeżeli lubisz by ostrze lśniło jak przysłowiowe psie ja... to translucent hard arcansas będzie idealna. Chociaż chyba taniej wyjdzie pasta polerska (10zł) i pas skórzany (25zł) a efekt będzie podobny.
no wlasnie drogie te kamyki, dlatego zastanawiam sie czy efekt na pretach z aluminy UF do triangle bedzie taki sam...Bo prawde mowiac wolalbym ostrzalke nie z kamienia, jakos nie chce mi sie bawic w smarowanie olejkiem itp.
A wiec powtarzam pytanie: mial ktos do czenienia z ultra fine do 3angle ?
Ja się nie nabijam, ja się martwię, że ktoryś z Budowiczów został pozbawiony najważniejszego narzędzia (o nóż mi chodzi )
doceniam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez chcialem kupic UF...ale sie rozmyslilem. Moze kupie jednak...? Standardowy zestaw spyderco 204 na luzie wystarczy...ale nie ukrywal ze jakies microserrations beda. Jesli chcesz miec NAPRAWDE gladkie "o-moj-boze-jakie-to-ostrrre" ostrze to kup. Ale to trzeba byc maniakiem! chyba jednak se kupie...
maniak
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Jeśli miałeś na myśli dziewczynę to lepiej wszystkie noże kup sobie przed. Później to już tylko mebelki do kuchni będziesz kupowała przeciez napisalem, ze mozeliwe ze w najblizszym czasie cos mi w lapy wpadnie, ale na razie nie zapeszam
Napisano Ponad rok temu
To samo dotyczy jachtów, kabrioletów i noży z górnej półkiVince wrote:
Jeśli miałeś na myśli dziewczynę to lepiej wszystkie noże kup sobie przed. Później to już tylko mebelki do kuchni będziesz kupowała przeciez napisalem, ze mozeliwe ze w najblizszym czasie cos mi w lapy wpadnie, ale na razie nie zapeszam
Wracając do tematu - przeciętne ostrze wy/u/trzymuje w stanie "włosy strzelają" do pierwszego kontaktu z przeciętym "czymkolwiek".
Po co przepłacać, skoro piorą tak samo.... Skóra + pasata polerska.
Słowo!!
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Jeśli miałeś na myśli dziewczynę to lepiej wszystkie noże kup sobie przed. Później to już tylko mebelki do kuchni będziesz kupował
powiedzmy ze to dziewczyna
jak mi sie poszczesci, to jutro beda fotki, a jak nie, to powinny byc w sobote
Napisano Ponad rok temu
Ja to tak naprawdę kupuję noże te drogie za zgodą i przyzwoleniem żony bo wie o tym że niebęde mógł jej wymawiać kolejnej pary butów i kolejnej bluzkiVince wrote:
Jeśli miałeś na myśli dziewczynę to lepiej wszystkie noże kup sobie przed. Później to już tylko mebelki do kuchni będziesz kupował
Napisano Ponad rok temu
Z moją panią mamy niepisany układ:
ona nie pyta ostentacyjnie "ile to kosztowało" (podejrzewam, że wie...)
ja nie pytam - "po co Ci kolejna (tu wstawić DOWOLNĄ LICZBĘ) para butów, ...
Napisano Ponad rok temu
powiedzmy ze to dziewczyna
jak mi sie poszczesci, to jutro beda fotki, a jak nie, to powinny byc w sobote
no, normalna dziewczyne bys sobie znalazl a ty tylko noze i noze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tani (!!!) Tactical Folder
- Ponad rok temu
-
Nóż żyje tnąc ...
- Ponad rok temu
-
Do Marsa
- Ponad rok temu
-
Gdzie i jak kupić ?
- Ponad rok temu
-
Maaaam go :))
- Ponad rok temu
-
Pochwa na pasek do SIFU.
- Ponad rok temu
-
Jaki fighter?
- Ponad rok temu
-
Kershaw Chive
- Ponad rok temu
-
folderek -trudny wybór...
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś ma jakieś sensowne wyjaśnienie?
- Ponad rok temu