Triangle ultra fine
Napisano Ponad rok temu
Z moją panią mamy niepisany układ:
ona nie pyta ostentacyjnie "ile to kosztowało" (podejrzewam, że wie...)
ja nie pytam - "po co Ci kolejna (tu wstawić DOWOLNĄ LICZBĘ) para butów, ...
z kad ja to znam ? czy one wszystkie maja taki sam soft zaimplementowany? :wink:
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
ah te babki
Napisano Ponad rok temu
khe khe wlasnie otrzymalem grozbe od mojej polowy "bo cie pogonie moze polozysz sie spac a nie znowu te noze ogladasz" a po chwili "i zebys mi nie kombinowal z kupowaniem jakiegos znowu(w domysle noza)" a ja sobie teraz latarke zamowilem
ah te babki
jaka??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
"moze ty bys wreszcie jakies gołe dupy poogladal na internecie jak normalny facet a nie tylko noże i noże"
normalnie zeby mnie kobieta kazala gole dupy ogladac podważając przy tym moją meskośći to juz przegiecie a jak bratu cos powiem o nozach to tez rzuca - Ty sie dupami jakimis zajmij a nie nożami - cóż ludzie mnie nie rozumiaja, nawet w pracy mi zarzucili ze na tapecie w kompie to powinna byc jakas laska a nie nóż. :?
ech proza życia
Napisano Ponad rok temu
chodzi ci o babke czy o latarke bo jak o latarke to prosze bardzo ale od mojej kobitki to z daleka moja ona i nie oddam :twisted:argasiu napisał:
khe khe wlasnie otrzymalem grozbe od mojej polowy "bo cie pogonie moze polozysz sie spac a nie znowu te noze ogladasz" a po chwili "i zebys mi nie kombinowal z kupowaniem jakiegos znowu(w domysle noza)" a ja sobie teraz latarke zamowilem
ah te babki
jaka??
nadal nie wiem jak wkleic foto na forum wiec zapodam linka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
normalnie zeby mnie kobieta kazala gole dupy ogladac podważając przy tym moją meskośći to juz przegiecie
ty się ciesz że nie trafiłeś na psycho-lożkę :wink:
bo zrobiłaby ci szybką analizę opartą na twierdzieniach Freuda o zainteresowaniu takimi fajnymi przedmiotami o charakterystycznym kształcie i funkcji
wtedy to byś dopiero miał minę
-pozdrawiam
navarre
Napisano Ponad rok temu
chodzi ci o babke czy o latarke bo jak o latarke to prosze bardzo ale od mojej kobitki to z daleka moja ona i nie oddam :twisted:
nadal nie wiem jak wkleic foto na forum wiec zapodam linka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak to swieci??
Masz gdzies w necie jakies porownanie tej latarki za innymi??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
o kobitkach i latarkach prosze w oddzielnych watkach
Napisano Ponad rok temu
ale psycholożki w łóżku sa ciekawe - polecam - czasem tylko za duzo gadaja :?
Napisano Ponad rok temu
Czlowieku postawilem ten temat, zeby sie dowiedziec o tri angle, jesli nie masz nic do powiedzenia na ten temat, to zaloz nowy o kobitkach w knajpie...
Napisano Ponad rok temu
A w temacie to ja za cholere nie rozumiem po co ultra fine, ja moich białych fine właściwie niemal nie używam, na ciemnych spokojnie doprowadzam noże do golenia z odskokiem, a więcej NAPRAWDE nie trzeba i szkodzi...
A jak bedziesz chcial to zareczam, ze po zabawie bialymi nie znajdziesz microserrations niemal... Tylko po co? pukniesz o stół i z głowy...
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Po prostu niefajnie, jak z jasno sprecyzowanego tematu robi sie balagan, ale moze sie czepiam
W kazdym razie dzieki za rade, cos ciezko znalezc te UF wiec chyba na razie zostane przy tradycyjnej 3ngle
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie dzieki za rade, cos ciezko znalezc te UF wiec chyba na razie zostane przy tradycyjnej 3ngle
I bedzie dobrze. Ewentualnie kup sobie jakis niewielki, plaskaty water stone, albo inny arkanzas, i przyczep go do jednego z ramion V dwoma gumkami. bedziesz mial takie lepsiejsze UF.
Ja tak przypinam DMT X Coarse, i reprofilowanie, albo ostrzenie super zniszczonych nozy kolegow idzie mi migiem.
O Ultra fine nie myslalem, bo i tak wiekszosc ostrzen po przeleceniu na zwyklych bialych, i polerowaniu wykonczam delikatnie na szarych coby agresywniejsze byly....
tzn. wiecej mikroserejszyns
n.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tani (!!!) Tactical Folder
- Ponad rok temu
-
Nóż żyje tnąc ...
- Ponad rok temu
-
Do Marsa
- Ponad rok temu
-
Gdzie i jak kupić ?
- Ponad rok temu
-
Maaaam go :))
- Ponad rok temu
-
Pochwa na pasek do SIFU.
- Ponad rok temu
-
Jaki fighter?
- Ponad rok temu
-
Kershaw Chive
- Ponad rok temu
-
folderek -trudny wybór...
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś ma jakieś sensowne wyjaśnienie?
- Ponad rok temu