Zadyma w knajpie - zęby w akcji!!!! Taka mała opowiastka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
słyszałem że ślina każdego człowieka zawiera substancje stanowiące toksyny dla innego człowieka
Boshe! Średniowiecze :roll:
To jakbyś całował sie z dziewczyną
Jedyną trawiącą (nazwijmy to toksyczną 8) ) substancją jest amylaza ślinowa od której zaczyna się trawienie w przewodzie pokarmowym-jamie ustnej.
Zbyt szybko się deaktywuje by działać jak jad. :wink:
i dlatego tak się rany po ugryzieniach babrzą
Raczej dlatego że tkanki rany i okoliczne nie zostały przecięte-jak nozem- ale zmiazdżone.
Swoją drogą gratulacje LvB za udaną akcję.
Slina trawi skrobie. Wiec jesli mielibysmy do czynienia z czlowiekiem-bulka to takie ugryzienie mogloby spowodowac ubytek tkanki.
Czlowiek to nie waz :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo jakaś hardcorowa malinka :wink: :wink:Ale blizny i slady gryzienia na cycku :> BDSM jak nic Gryz mnie ... gryz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czujesz różnicę między połknięciem [powiedzmy lekarstwa] a zastrzykiem z tego lekarstwa?słyszałem że ślina każdego człowieka zawiera substancje stanowiące toksyny dla innego człowieka
Boshe! Średniowiecze :roll:
To jakbyś całował sie z dziewczyną
[czy jad węży nie jest lekiem nasercowym przypadkiem? oczywiście połykany]
jak coś zjadasz to jesteś jakby ewolucyjnie przygotowany,że sterylne toto nie będzie i łatwiej zneutralizować różne paskudy
a na kursie pierwszej pomocy powiedzieli,że jak się robi improwizowany opatrunek z ubrania to z ubrania poszkodowanego właśnie ze względu na florę bakteryjną specyficzną dla każdego człowieka
i dlatego tak się rany po ugryzieniach babrzą
Raczej dlatego że tkanki rany i okoliczne nie zostały przecięte-jak nozem- ale zmiazdżone.
racja - a pewnie jeszcze gorzej gryzione rany "szarpane" jak po ogryzieniu psa [szarpiącego]
Napisano Ponad rok temu
Polecam filmik z UFC 47 Sims Vs Kyle, a zwłaszcza końcówkę. Wygląda znajomo?
Napisano Ponad rok temu
Przesadzasz, aż taki "duży" nie jestemKurwa, gorg miał ze 195cm wzrostu i i tak ze 115kg
mój gorg
Shit, niezła musiała być balanga, nic nie pamiętam A tak poważnie to niezła akcja. Pozdrowienia dla cyca
Napisano Ponad rok temu
Hmm..... prawdę mówiac mój nigdy mi czegoś podobnego nie zrobił hmmm... może.... kaganiec jakiś cy cuś????Po odejściu kawałek podciągnąłem bluzę i zobaczyłem, że kutas ugryzł mnie do krwi
Anything goes!
Napisano Ponad rok temu
Czy mamy tu jakąś forumową listę przebojów? Człowiek bułka rules!Slina trawi skrobie. Wiec jesli mielibysmy do czynienia z czlowiekiem-bułką to takie ugryzienie mogloby spowodowac ubytek tkanki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taki jak miał Hanibal LecterHmm..... prawdę mówiac mój nigdy mi czegoś podobnego nie zrobił hmmm... może.... kaganiec jakiś cy cuś????Po odejściu kawałek podciągnąłem bluzę i zobaczyłem, że kutas ugryzł mnie do krwi
Anything goes!
Napisano Ponad rok temu
Uważam ,że gryxienie jest ku...sko deprymującei teraz bym bez oporów użył w sytuacji zagrożenia!
Parę razy podczas sparingów z bjjowcem gryzłem go w desperackich sytuacjach i musiał rezygnować z uchwytu. A ciekawostka - on jest moim bratem i nie puchł tak , myślicie, że pokrewieństwo może mieć jakieś znaczenie?
czyli gryzienie jako sposób na bjj i grapling? Polish bite fighting (PBF)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ring a Ulica!!
- Ponad rok temu
-
Wzrost przemocy i agresji
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpilem??
- Ponad rok temu