Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
I pojechał sobie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:? jakto? to znaczy, że autor nie jest wytworem wyobrażni mojego komputera?[(Autora) fizyczność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już myślałam że przywiozłeś z S.D. kontuzję nadgarstków co to nie pozwala klepać w klawiaturę (a tak na marginesie to może chociaż jakieś zdjęcia z pobytu zamieścisz skoro nie chcesz się publicznie dzielić wrażeniami?...)
Na Twoim miejscu athropino nie czekałabym na publiczne zwierzenia pmasza dotyczące wrażeń z San Diego. Spodziewam się, że pobyt w dojo u Chiba Sensei, kontakt z Nim, nauka i ciężka praca mają dla uchideshi bardzo prywatny i osobisty charakter. Jesteś z Wrocławia, to pewnie otrzymujesz Biuletyn - tam znajdziesz ogólną relację i parę zdjęć z San Diego.
Swoją drogą, ostatni marianek wiele mówi na powyższy temat, chyba że mi się wydaje :-)
Napisano Ponad rok temu
Na Twoim miejscu athropino nie czekałabym na publiczne zwierzenia pmasza dotyczące wrażeń z San Diego. Spodziewam się, że pobyt w dojo u Chiba Sensei, kontakt z Nim, nauka i ciężka praca mają dla uchideshi bardzo prywatny i osobisty charakter. Jesteś z Wrocławia, to pewnie otrzymujesz Biuletyn - tam znajdziesz ogólną relację i parę zdjęć z San Diego.Już myślałam że przywiozłeś z S.D. kontuzję nadgarstków co to nie pozwala klepać w klawiaturę (a tak na marginesie to może chociaż jakieś zdjęcia z pobytu zamieścisz skoro nie chcesz się publicznie dzielić wrażeniami?...)
Swoją drogą, ostatni marianek wiele mówi na powyższy temat, chyba że mi się wydaje :-)
ooo.... widzę, że pmasz ma już swoją asystentkę/adwokata....
i wszystko po jednymwyjeździe do usa. się powodzi.
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Eee, pmasz nie potrzebuje adwokatów
Wyrwałam się po prostu za szybko, jak zwykle
A jak rozpisze konkurs na asystentkę, to ja niestety kompletna maiko jestem i się nie nadaję :-)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Marianek niestety nic mi nie mówi o tym co autor widział, słyszał i czuł w S.D.
Z tego jak siebie nazwałaś wnioskuję że kultura Japonii nie jest ci obca, ale dlaczego używasz tego w nieśmiało-pejoratywnego wydźwięku? Bycie Maiko to przywilej, moim zdaniem poklon
Przepraszam, bo to nie w tym temacie być powinno, ale nie mogłam się powstrzymać. Może założymy nowy: Fanklub Pmasza? (... który nie pisze bo leży pod stołem i boki zrywa ze śmiechu...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no zamurowalo mnie panie kolego. Pieknie napisane. I czysta Prawda.no nic nie komentują...
Napisano Ponad rok temu
mroczno i straszno ale pięknie :-)
Napisano Ponad rok temu
(te wiewióry to myslę tak samo nie na temat jak kilka wcześniejszych postów... :wink: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć