I pojechał sobie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:? jakto? to znaczy, że autor nie jest wytworem wyobrażni mojego komputera?[(Autora) fizyczność
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już myślałam że przywiozłeś z S.D. kontuzję nadgarstków co to nie pozwala klepać w klawiaturę (a tak na marginesie to może chociaż jakieś zdjęcia z pobytu zamieścisz skoro nie chcesz się publicznie dzielić wrażeniami?...)
Napisano Ponad rok temu
Na Twoim miejscu athropino nie czekałabym na publiczne zwierzenia pmasza dotyczące wrażeń z San Diego. Spodziewam się, że pobyt w dojo u Chiba Sensei, kontakt z Nim, nauka i ciężka praca mają dla uchideshi bardzo prywatny i osobisty charakter. Jesteś z Wrocławia, to pewnie otrzymujesz Biuletyn - tam znajdziesz ogólną relację i parę zdjęć z San Diego.Już myślałam że przywiozłeś z S.D. kontuzję nadgarstków co to nie pozwala klepać w klawiaturę (a tak na marginesie to może chociaż jakieś zdjęcia z pobytu zamieścisz skoro nie chcesz się publicznie dzielić wrażeniami?...)
Swoją drogą, ostatni marianek wiele mówi na powyższy temat, chyba że mi się wydaje :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no zamurowalo mnie panie kolego. Pieknie napisane. I czysta Prawda.no nic nie komentują...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu