no wlasnie tez ostatnio draze ten temat... jakos tak te wszystkie nazwy mnie przytlaczaja... a nieststy nie mialem w reku nawet MagLite, przeczytalem caly temat ale no hmm... malo mi to wszystko mowi. Wiec... proste pytanie... kwota w granicach 100zl, nie mysle o diodowkach, chodzi mi o latarke ktora mozna nosic przy sobie zawsze, swiatlo... no wiadomo czym jasniej tym lepiej generalnie szukam czegos z czym mozna by do lasu pojsc itp. Bylem nastawiony na MagLite 2AA bo i ladna i w miare mala choc juz taka no...
Wiec plis help czy to dobry wybor i ew co zamiast? Propozycja KKamila (Walther) mi sie spodobala. Masz moze jakiegos linka z fotka? Jak dlugo on swieci na komplecie bateri i jak ma sie to do wytrzymalosci MagLite 2AA?
Prosilbym o jakiegos linka czy cos gdzie bylo by porownanie swiatel ale w formie fotki...
Z gory wielkie dzieki...
Pozdrawiam
jesli chodzi o wyglad to tutaj mozesz ja obejrzec
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja tez mam jej kilka fotek razem z moim nowym nabytkiem CRKT M21
http://www.forum-kul...showtopic=65291
Niestety zdjecia z porownaniem swiatla do innej latarki nie mam, ale ktos kiedys mowil ze jej swiatlo jest bardzo porownywalnie mocne do surefire E2e (a porownanie tej latarki mozesz zobaczyc na stronach, ktore juz tutaj zostaly wymienione).
Swieci to na jednym komplecie baterii spokojnie ok. 3 godzin - dokladnych pomiarow nie mam
KKamiLL