robil cos z tymi LED-ami ponoc lepsze tansze od luxeonow
tylko z gorsza reklama

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem. One są projektowane dla gliniarzy, co oznacza, że facet musi sobie nią w notes przyświecać. Zawsze można wysłać maila z zapytaniem do sprzedawcy. :wink:Cassini, te niemieckie to chyba i w tym oszczednym trybie sa jasniejsze niz np. Maglite AAA (albo Solitaire), w koncu opisuja je na stronie jako najjaśniejsze w swojej klasie
Napisano Ponad rok temu
no to mnie rozczarowaliscie Sad. kurna, jestem jedyny, ktoremu latarki czasami zbyt jasno swiecą ?
Napisano Ponad rok temu
Kmicic pisał, że trzeba mu też do chodzenia po krzakach. Tam może on nie wystarczyć. Jak się nie myle gerberek robił coś silniejszego tylko chyba bez regulacji mocy?kup sobie Gerbera Infinity Ultra - nie wykosztujesz się no i raczej nie będzie za mocno świecić, w sam raz na ryby
Nie sądzę, by w oszczędnym trybie były jaśniejsze, jak mówiłem trzeba posłać maila do sprzedawcy.te niemieckie to chyba i w tym oszczednym trybie sa jasniejsze niz np. Maglite AAA (albo Solitaire), w koncu opisuja je na stronie jako najjaśniejsze w swojej klasie ?
Bez przesady jedna dioda na pewno nie będzie jaśniejsza. W końcu tam nie montuje się luxeonów. Trzy owszem pewnie ze względu na barwę światła mogą robić takie wrażenie.Tak samo chyba i z tą latarką Streamlight, nawet jak wykrece 2 diody, to ta jedna, ktora zostanie, bedzie chyba jasniejsza...
Niestety "taktyczne" właśnie raczej jasno i punktowo świecą. W końcu są projektowane do określonych celów. Jak chcesz mieć regulację wielostopniową lub płynną to już niestety musisz zabulić albo kombinować sam. Miałem ten sam problem, chodziło o akomodacje oka w ciemności, dlatego nie chcąc walić dużej kasy za sprzęta, który będzie potrzebny mi tylko okazjonalnie zrobiłem sobie sam. :wink:Co to za taktyczne latarki co tylko silnie potrafia swiecic ? nie rozumiem tego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie za tą zabawkę cana jest tam niesamowita. Już chyba taniej jak 29$ nigdzie nie ma.A tak apropo Nuwai Q3 (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak apropo Nuwai Q3 to znalazlem sklep gdzie sprzedaja go bardzo tanio:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bardzo ciekawa oferta moim zdaniem, gdyby ktos zamawial niech da znac.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu