Fajnie :roll: ciekawe ze moja tez sie nie rysuje.
Moja od roku przypięta jest do kluczy noszonych w kieszeni i oznak zużycia też zbytnio nie widać.
Z większych urządzeń to poleciłbym coś takiego, tyle że drogie i ciężko dostać:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z moja narazie tez nic sie nie dzieje mimo kombinacji z klipsem i podrozy w kieszeni z drobniakami :-) Moze IU by gerbera ma juz standardowo ta lepsza powloke
Tak przy okazji, orientujecie sie moze ile czasu poswieci duzy maglite (3-4D lub jakikolwiek inny dla orientacji) na jednym komplecie baterii?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przydalo by sie jakies porownanie porzadne.
Piras - jakbys mogl jakies fotki wkleic zeby zobaczyc jak X0 dziala w terenie to bylbym dzwięczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak widać z tej odległości punkt światła na nieco powyżej 1 m
pzdr
Napisano Ponad rok temu
W takim razie do typowego oświetlania drogi w lesie, to się chyba X0 nienajlepiej nadaje? Pytam, bo chciałbym kupić latarkę, która mogłaby posłużyć i jako 'taktyczna' do miasta i jako światło pomocnicze, przy wieczornych zejściach z dłuższych tras w górach... Co z oświetleniem np. wnętrza samochodu? Nie za bardzo 'daje po oczach' ?
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko w związku IU ponieważ chciałbym ją czymś zastąpić była naprawdę ok ale czas na zmiany poprostu mi się znudziła i mam okazję ją sprzedać.
Czy INOVA X1 będzie dobrym pomysłem jak ta latareczka świeci cena jest ok no i ergonomia znaczne lepsza od IU z racji tylnego przycisku proszę o kilka podpowiedzi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to jesli jeszcze nie chcesz na nia wydac za duzo kasy to polecam Walther tactical - male rozmiary (wielkosci surefire 6P), regulacja kata oswietlenia.
A moc ma tak duza ze nadaje sie jako miejscki tactical .
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu