omg... myjmy sie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz zeby sie myl albo kup sobie i calemu dojo zatyczki do nosa. Ewentualnie zlozcie sie na choineczki z CPN i rozwiescie na calej sali.
Napisano Ponad rok temu
Wnosze o zalozenie podforum kacik bravo jeszcze troche OMG wyskoczyl mi pryszcz poradzcie OMG wsadzilem klocek do nosa tak fajnie gwizdze jednak w domu mowia, ze bede spal na korytarzu. OMG pies mi uciekl poradzcie.
Powiedz zeby sie myl albo kup sobie i calemu dojo zatyczki do nosa. Ewentualnie zlozcie sie na choineczki z CPN i rozwiescie na calej sali.
to nie jest smieszne ...
Napisano Ponad rok temu
Jestescie facetami, zalatwcie to po mesku, powiedz mu ze smierdzi i problem z glowy
Napisano Ponad rok temu
ty sie smiejesz,ale tez zdarzalo mi sie sparowac ze smierdzielami i nie jst to mile przezycie.....Wnosze o zalozenie podforum kacik bravo jeszcze troche OMG wyskoczyl mi pryszcz poradzcie OMG wsadzilem klocek do nosa tak fajnie gwizdze jednak w domu mowia, ze bede spal na korytarzu. OMG pies mi uciekl poradzcie.
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie jak grzyb z nog zostaje na karategi...ty sie smiejesz,ale tez zdarzalo mi sie sparowac ze smierdzielami i nie jst to mile przezycie.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW: u nas przed dojo wisi karteczka z regulami i jest tak taki punkt, ze gi POWINNO byc czyste. To daje troche do myslenia. :wink: A poza tym kazdy nowy adept dostaje ta karteczke z legitymacja, i nie ma ze nie przeczytalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wracając do tematu jak nie chcecie mu o tym mówić, to dajcie jego maila. My mu o tym napiszemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym żeby człowiek smierdział okropnie to chyba musi sie długo niemyc zeby ten cały pot przegnił : | [ ciekawe jak tam uzembienie u takich osób ]
Najlepiej szatnie z dostepem do prysznica i wrzucic takiego delikwenta pod wode.
Albo zaproponowac mu wspólny prysznic ; PPPPPPPPPPPPP
Napisano Ponad rok temu
pod koniec ciezkiego treningu to chyba kazdy smierdzi...wiec co to za roznica
No jest różnica, gdy chodzi o niemyty od tygodnia zjełczały jakiś grzyb lub oddech mówiący wiele o całotygodniowym menu :roll: . Nie mylmy pojęć i nie stawiajmy znaku równości pomiędzy takim smrodem a wonią potu po intensywnym treningu, bo to nie są pojęcia tożsame... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Idioci...
- Ponad rok temu
-
pokazy w bercy
- Ponad rok temu
-
szczęka
- Ponad rok temu