Combat Kalaki a Style Filipinskie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kali-Escrima-Arnis; Filipińskie Sztuki Walki
Filipińskie Sztuki Walki stały się popularne dzięki legendarnemu Bruce Lee, który w swoich filmach zachwycał szybkością, mocą i finezją z jaką operował lekkimi, rattanowymi pałkami.
??? a jakie to filmy ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie czepiaj się cytatów . Przemawiają do szerokiej publiczności.
zresztą już niedługo poprawię wszystkie niedoróbki wynikające z szybkiego wstawiania czegokolwiek.
Tak na marginesie autorowi tego textu chodziło pewnie o Wejście Smoka.
poszukaj na fo..um, tam wszystko jest na bieżąco :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a plucie na inych nie jest raczej wystarczajacym argumentem - pomijajac juz takie watki jak to GDZIE wiekszosc z was zaczela przygode z FMA - bo o ile sie nie myle - chyba ze sie myle - to w tej organizacji z tytułu postu ........
a moze chodzi tylko o kase ? - to nie prowokacja - mam nadzieje ze pare osób wypowie sie sczerze i bedzie potrafilo podeprzec sie sensownym argumentem
pozdro - w nocy w pracy mi sie nudzi -
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
UWAK jak wnioskuje z twojego zdjecia za dużo czasu poswiecasz trzepania dywanów. Ja nigdy bym nie umieścil czegoś takiego. :-)
Napisano Ponad rok temu
ok- ale jestes raczej wyjatkiem tak jak mój trener, bo reszta sie z tego utzrymujue - co nie znaczy ze musi podchodzic nie rzetelniedo tematu jednak .........
co do CK pasków egzaminów i stopni mistrzowskich - bez komentarza bo nie ma oczym dyskutowac oczywiscie
abanico - awatar jest stary - z poczatku - czyli ponad 2 lat .....nie zmienilem bo sie nie wstdze ze zaczynalem w CK - nie zmienie bo mi sie niechce ....
dywanów nie trzepie - bo mi to nie odpowiada i nie widze specjalnie zadnego podobienstwa w tym do walki jakiejkolwiek (a mam do niego sentyment - awatar - bo ja sie na nim trzepie - jak bed mial fote z full contact - to zmienie )
pytanie jest w sumie tez poto aby pomóc mi w wyborze alternatywy dla CK
bo nie powiem NYCEK nie uczy zlych rzeczy ,,, tylko ja chce cwiczy FMA a nie polish based on some KALI no program combat .......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano niestety
Napisano Ponad rok temu
Jak widze jedyne twoje doświadczenia biorą sie z CK... każdy tak zaczynał jednak nie każdy uważa ze wie wszystko o FMA a w szczególności nastawieniu trenerów do robienia kasy.
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
prowadzenie sekcji nie jest moim podstawowym zajeciem. Kieruje dzialem sprzedazy i marketingu w firmie telekomunikacyjnej i stad moje glowne wynagrodzenie. To raz.
Nie cwiczylem nigdy CK. To dwa.
Nawiazales do mojego posta o zmianie nazwy tego co robi Floro. Wiec ustosunkuje sie do tegoz. Podalem ten fakt jako ciekawostke li tylko. Wali mnie to jak to sie nazywa. Wali mnie to czy jest to filipinskie, chinskie, japonskie czy irackie U mnie trenuje sie wg koncepcji JKD i to czego uczy Floro jest na razie najskuteczniejsze i zarazem najprostrze do nauki ze wszystkiego co do tej pory JA WIDZIALEM. I tylko o to chodzi, o nic wiecej. Polityke zwiazana z FMA, chinskimi stylami, czy nawet "polityczne klotnie" w swiatku JKD mam w dupie 8) . To trzy...
Takie moje trzy grosze...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
7 następnych tematów
-
Kluby FMA w Polsce
- Ponad rok temu
-
Filmy
- Ponad rok temu
-