Ceny treningów.
Napisano Ponad rok temu
jesli trening dzielic na grupy to u nas mozna byc na 9 treningach
1-grupa poczatkujaca
2-grupa srednio zawansowana
3-grupa zawansowana
czyli 3X3 = 9 ; P
Adres i cena jakbyś mógł :wink:
40zł starsi, dzieci 20zł
ul.orzepowicka[gim. nr.6]
Napisano Ponad rok temu
a ja bym prosil w pisac do: http://www.forum-kul...showtopic=67605
Adres i cena jakbyś mógł :wink:
Zrobione
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenują tak jak wszyscy ,a ta szkoła to SGGW.
a mój nauczyciel od W-F powiedział ze wszelkiego rodzaju elementy spotrów walki na lekcji jest zabronione przez prawo :roll: ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A u nas o ile sie nie mylę 70 zł za 2 razy w tygodniu 8O . Troszku za dużo .
Pozdrówka.
To olej biznes i chodz do nas na kyoka.
4 kyok. + boks --50 za mies.
Napisano Ponad rok temu
A u nas o ile sie nie mylę 70 zł za 2 razy w tygodniu 8O . Troszku za dużo .
Pozdrówka.
To olej biznes i chodz do nas na kyoka.
4 kyok. + boks --50 za mies.
Dzięki za zaproszenie ale ja i tak nie płace, a taekwondo po prostu bardzo lubie .
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozd.
Brus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mało tego jeśli ktoś kto u mnie ćwiczy namówi jedną osobę, aby zapisała się do nas, to nowy i stary członek klubu przez dwa miesiące płacą za 8 treningów tylko 30 PLN.
Poza tym wszystkie zniżki sumują się. Może to na pierwszy rzut oka trochę jest to skomplikowane, ale każdy kto u mnie ćwiczy szybko łapie się w tym i co najważniejsze wszyscy są zadowoleni.
Fajnie co ?
Pozdrawiam
MarKos
Napisano Ponad rok temu
U mnie nie płaci się za miesiąc, bo uważam, że jest to nieuczciwe ! Jeśli na przykład w dniu treningu wypada jakieś święto, że nie wspomnę o miesiącu grudniu, gdzie sporo treningów przepada, to przy płaceniu tzw. stawki miesięcznej, trenujący są stratni.
Nie sądzę, żeby było to nieuczciwe. U nas składki miesięcznej nie traktujemy jako opłaty za określoną ilośc treningów. Osoba, która zapłaci miesięczną składkę, może trenować (dowolną ilość treningów w miesiącu, w dowolnej z grup) i korzystać z klubowego sprzętu. Może brać udział w organizowanych przez klub szkoleniach, które nieraz są dofinansowywane. Jeśli jest w kadrze, może sobie pojechać na zawody, a klub do tego dopłaci albo nawet zapłaci. Może liczyć na jakiś sprzęt sportowy do własnego użytku, jak akurat sponsor coś zafunduje. Może za darmo otrzymywać nagrania wideo z klubowego archiwum. Innymi słowy - może korzystać z wszelkich przywilejów członka klubu, a nie tylko spędzic określoną liczbę godzin na sali.
Aha, zniżki dla rodzeństw i inne atrakcje też u nas są...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
U nas składki miesięcznej nie traktujemy jako opłaty za określoną ilośc treningów. Osoba, która zapłaci miesięczną składkę, może trenować (dowolną ilość treningów w miesiącu, w dowolnej z grup) i korzystać z klubowego sprzętu. Może brać udział w organizowanych przez klub szkoleniach, które nieraz są dofinansowywane. Jeśli jest w kadrze, może sobie pojechać na zawody, a klub do tego dopłaci albo nawet zapłaci. Może liczyć na jakiś sprzęt sportowy do własnego użytku, jak akurat sponsor coś zafunduje. Może za darmo otrzymywać nagrania wideo z klubowego archiwum. Innymi słowy - może korzystać z wszelkich przywilejów członka klubu, a nie tylko spędzic określoną liczbę godzin na sali.
U nas jest identycznie. Placimy 45 zl i mamy 3 treningi w tygodniu po 1.5 h (czesto ćwiczymy dłuzej np do 2 h np przed zawodami). Dzieki tym skladkom, trener moze zapewnic transport na miejsce zawodow, zakwaterowanie, kupuje nowy sprzet hogo, kaski, nowe łapki. Mozemy korzystac z sprzętu nawet wypożyczac .
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seniorzy - Guru
- Ponad rok temu
-
TKD w Barze!!!
- Ponad rok temu
-
Zawody we free-style form TKD (bez broni)
- Ponad rok temu
-
ile czasu ważny jest stopień?
- Ponad rok temu
-
fala niepotrzebna?
- Ponad rok temu
-
"ITF = kickboxing, WTF jest lepsze"
- Ponad rok temu
-
Pytanie o trenera