TKD w Barze!!!
Napisano Ponad rok temu
Jako ze nie jestem entuzjasta reality show nie zwrocilo by to mojego zainteresowania gdyby nie fakt ze akurat pokazywali migawki z teningu TKD, co wywolalo u mnie duzy 8O i zainteresowanie.
Uczestnicy tego widowiska wzieli udzial w treningu TKD, a obszerna relacja z tego wydazenia ma miec miejsce w sobotnim programie.
Chyba po raz pierwszy z zaciekawieniem usiade przed telewizorem aby obejzec program Bar.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naturalnie prosimy o dokładnie namiary czasowe - kiedy bedzie mozna to zobaczyć w tv?
Dzien to sobota 27 marca a godzina to zapewne 20.00
Napisano Ponad rok temu
Uczestnicy trenowali wtedy capoeire z grupa Artes das Gerais i Takekwon-do, niepamietam niestety z jakim klubem. Na treningu TKD robili jakies rozbicia. Ogolnie nie byl to jakis kosmos zobaczymy co sie bedzie dzialo teraz
pozdrowka, DZIK
Napisano Ponad rok temu
w barze POLSATU uprawiją mało zane TKD w wersji TBS
w Gdyni funkcjonuje szereg klubów kultywujących tę prastarą polską sztukę.
TKD ver. BTS (Brok Tyskie Seta ) polega na kilku konkurencjach, z których osobiście silnie uprawiam podnoszenie hantli na mokro, moim ulubionym klubem jest Contrast w Gdyni (treninki na plaży).
Polecam gorąco wszystkim tę odmianę, lecz zbyt intensywne jej uprawianie może spowodować upodobnienie się w wyglądzie i zachowaniu do uczestników omawianego Reality Show.
Pozdrawiam wszystkich
PS. Greed dziki za niamiary na Sopot
Napisano Ponad rok temu
Wrocławskiej Akademii Taekwondo ITF, gdzie trenerem jest bodajże Andrzej Undro chyba IV Dan.
A tak w ogóle to nieżle wyspasioną salę maja panowie z WATkd (takie dojang z taką ilością sprzętu to ja tylko w amerykańskich filmach widziałem ), ciekawe ile muszą bulic za treningi 8O .
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Tak jak myśałem podobnie jak w ubiegłym roku była to sekcja
Wrocławskiej Akademii Taekwondo ITF, gdzie trenerem jest bodajże Andrzej Undro chyba IV Dan.
A tak w ogóle to nieżle wyspasioną salę maja panowie z WATkd (takie dojang z taką ilością sprzętu to ja tylko w amerykańskich filmach widziałem ), ciekawe ile muszą bulic za treningi 8O .
Pozdrówka.
tak, tak. mgr Andrzej Undro, IV dan. mam zaszczyt tam cwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Pozdówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę niezłą macie tę salkę Nechrist. Czy tam odbywaja się tylko treningi tkd, i czy ta salka jest Waszą własnością ?
Pozdówka.
niestety tylko TKD. ale sekcja jest duza (tak pi*oko, z tego co pamietam jest 6 grup), wiec treningi sa codziennie (oprocz niedziel).
a co do wlasnosci... ciezko powiedziec. nie wnikalem w to. nie wykluczone ze jest ona wlasnoscia klubu. tym bardziej, ze maja byc tam prowadzone hmmm... dalsze inwestycje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siedze sobie czytam wasze posty i zal mi sie niektorych robi. nie rozumiem dlaczego ktos pisze ze tkd we wrocławiu to jakies bts
to jest ITF i jak ktos sie nie zna to niech nie pisze!!! trenuje pod okiem Andrzeja Undro 4 dan od ponad 5 lat.
jak ktos chce to niech sobie wejdzie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
niezły kotletSiema
siedze sobie czytam wasze posty i zal mi sie niektorych robi. nie rozumiem dlaczego ktos pisze ze tkd we wrocławiu to jakies bts
to jest ITF i jak ktos sie nie zna to niech nie pisze!!! trenuje pod okiem Andrzeja Undro 4 dan od ponad 5 lat.
jak ktos chce to niech sobie wejdzie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdro.
człowieku patrz na daty
PZDR
Napisano Ponad rok temu
to niezly twardziel musisz byc (pierdzisz przy sikaniu?). ale naucz sie wpierw dobrze na pamiec adresu strony swojego klubu, zanim sprobujesz wkleic linka.
pzdr
Hehehe! "Produkt" sie czytalo?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody we free-style form TKD (bez broni)
- Ponad rok temu
-
ile czasu ważny jest stopień?
- Ponad rok temu
-
fala niepotrzebna?
- Ponad rok temu
-
"ITF = kickboxing, WTF jest lepsze"
- Ponad rok temu
-
Pytanie o trenera