Relacja ze stażu z P.Matoian w Siedlcach
Napisano Ponad rok temu
Pliz FOTKI PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Znajdziecie je w dziale aktualności na naszej stronce
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy spojrzeć na nieco zamglony wzrok JS, czy rumiana nie tylko od wiatru twarzyczkę towarzysza Makumby z pionu siedleckiego żeby wiedzieć ze rzeczy najciekawsze zakitrasiłes dla wybranych. No bo np dlaczego nie ma na zdjęciach głownego rozgrywajacego i obrotowego wszyskich imprez miszcza Pancera zas sensej Benek skubie sie jedynie za uszko 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko kto do nich należy , bo ja nic ponad oficjalne zdjęcia nie widziałemżeby wiedzieć ze rzeczy najciekawsze zakitrasiłes dla wybranych
J_S (zdecydowanie niegłówny aktor imprezy)
Napisano Ponad rok temu
:wink: 8)
Od prawej stoją: Łabedź, rozanielony Pancer, Wingmen(?), Garry
Napisano Ponad rok temu
Pokażcie jeszcze więcej zdjęć )
Napisano Ponad rok temu
MAN jak BATMAN - też skrzydlaty :wink: :twisted:Od prawej stoją: Łabedź, rozanielony Pancer, Wingmen(?), Garry
Napisano Ponad rok temu
Dzieki!
Napisano Ponad rok temu
No Garry, nie mysl ze zapomnielismy. Dasz wreszcie te zdjatka z Janowca albo nieoficjalna wersję siedlecka? 8)Wiecie co patrze na te zdjęcia i myśle ze jednak nie. To już wolę dać to z Janowca na którym połamaliśmy Pancerowi żebra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nawet Jusi Ty brutusie. Nie rozumiecie jednej rzeczy. Imprezy integracyjne są po to by się bawić, a nie po to by uważnie czuwać by nie znaleźć się w obiektywie paparazzich. Dlatego część zdjęć klasyfikuję jako prywatne i basta.
No wiesz Garry
Napisano Ponad rok temu
Jusi sprawa prosta, mogę zaraz zdjąć resztki twojej anonimowaosci i wrzucę Twoją fotę na forum, a mam pare takich. Bede miał gdzieś Twoje zdanie na ten temat, będzie Ci wtedy miło?No wiesz Garry
Tajemne foty o których wspomniał JS nie były robione ani przeze mnie, ani bez zgody osoby fotografowanej. Tym bardziej uważam że akurat powinny pozostać w sferze zdjęć prywatnych.
Dobra kułeczkom niezdrowej sensacji mówimy dość
Napisano Ponad rok temu
W ubiegłym roku na stażu z senseiem A. Cognardem był taki pan, w wieku ok. 40 paru lat, brunet, z brodą, Francuz (chyba).
Przechadzał się między ćwiczącymi udzielając wskazówek, a w trakcie egzaminów był uke zdających na 2 i 3 dan, głównie w części z bokken.
Jak się nazywa ten człowiek ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na tym zdjęciu coprawda nie me brody
Ale w tej chwili nie mogę wrzucić innej foty
# Patrick Matoian sensei 5° Dan, jest bezpośrednim uczniem SHIHAN Cognard Andre 8 dan, dyrektorem technicznym Autonomicznej Akademii Aikido (3A) na obszarze północnej Francji, naucza Aikido w wielu krajach na całym świecie, min. we Francji, Indiach, Syrii i Polsce. Matoian sensei rozszerza swoje nauczanie prowadząc warsztaty Aikido dla aktorów, cyrkowców, tancerzy baletowych, malarzy, znajdując wspólne płaszczyzny w różnych dziedzinach życia i twórczości.
Napisano Ponad rok temu
Tak mi się wydawało, ale nie byłem pewny, ponieważ nie widuję obu panów zbyt często. Teraz wiem.
Z tą brodą chyba też nieco przegiąłem
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Jusi sprawa prosta, mogę zaraz zdjąć resztki twojej anonimowaosci i wrzucę Twoją fotę na forum, a mam pare takich. Bede miał gdzieś Twoje zdanie na ten temat, będzie Ci wtedy miło?No wiesz Garry
Tajemne foty o których wspomniał JS nie były robione ani przeze mnie, ani bez zgody osoby fotografowanej. Tym bardziej uważam że akurat powinny pozostać w sferze zdjęć prywatnych.
Dobra kułeczkom niezdrowej sensacji mówimy dość
Garry nie spodziewałam się takiej argumentacji Tylko istnieje drobna różnica. To ja Ciebie prosze o wrzucenie twoich zdjęć. :wink:
Jusi zawiedziona tokiem myślenia Garrego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uke na wakacjach
- Ponad rok temu
-
Agrawka
- Ponad rok temu
-
Wiosenny staz w Bostonie
- Ponad rok temu
-
X x sensei, czy staropolskie sensei X X ? ;)
- Ponad rok temu
-
Stopnie odzwierciedleniem wiedzy
- Ponad rok temu
-
Shigeo Tanaka sensei, 9 dan
- Ponad rok temu
-
Z okazji dnia kobiet
- Ponad rok temu
-
Napewno jest juz taki temat...
- Ponad rok temu
-
Czemu aikido nie posiada wyzszosci etycznej nad innymi SW?
- Ponad rok temu
-
seika tanden
- Ponad rok temu