Relacja ze stażu z P.Matoian w Siedlcach
Napisano Ponad rok temu
Pliz FOTKI PLIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Znajdziecie je w dziale aktualności na naszej stronce
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy spojrzeć na nieco zamglony wzrok JS, czy rumiana nie tylko od wiatru twarzyczkę towarzysza Makumby z pionu siedleckiego żeby wiedzieć ze rzeczy najciekawsze zakitrasiłes dla wybranych. No bo np dlaczego nie ma na zdjęciach głownego rozgrywajacego i obrotowego wszyskich imprez miszcza Pancera zas sensej Benek skubie sie jedynie za uszko

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_Łabędź napisał
Tylko kto do nich należyżeby wiedzieć ze rzeczy najciekawsze zakitrasiłes dla wybranych

J_S (zdecydowanie niegłówny aktor imprezy)
Napisano Ponad rok temu
:wink:

Od prawej stoją: Łabedź, rozanielony Pancer, Wingmen(?), Garry
Napisano Ponad rok temu
Pokażcie jeszcze więcej zdjęć

Napisano Ponad rok temu
budo_Łabędź napisał
MAN jak BATMAN - też skrzydlaty :wink: :twisted:Od prawej stoją: Łabedź, rozanielony Pancer, Wingmen(?), Garry
Napisano Ponad rok temu
Dzieki!
Napisano Ponad rok temu
budo_garry napisał
No Garry, nie mysl ze zapomnielismy. Dasz wreszcie te zdjatka z Janowca albo nieoficjalna wersję siedlecka?Wiecie co patrze na te zdjęcia i myśle ze jednak nie. To już wolę dać to z Janowca na którym połamaliśmy Pancerowi żebra

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
budo_garry napisał
I nawet Jusi Ty brutusie. Nie rozumiecie jednej rzeczy. Imprezy integracyjne są po to by się bawić, a nie po to by uważnie czuwać by nie znaleźć się w obiektywie paparazzich. Dlatego część zdjęć klasyfikuję jako prywatne i basta.
No wiesz Garry

Napisano Ponad rok temu
budo_Jusi napisał
Jusi sprawa prosta, mogę zaraz zdjąć resztki twojej anonimowaosci i wrzucę Twoją fotę na forum, a mam pare takich. Bede miał gdzieś Twoje zdanie na ten temat, będzie Ci wtedy miło?No wiesz Garry

Tajemne foty o których wspomniał JS nie były robione ani przeze mnie, ani bez zgody osoby fotografowanej. Tym bardziej uważam że akurat powinny pozostać w sferze zdjęć prywatnych.
Dobra kułeczkom niezdrowej sensacji mówimy dość

Napisano Ponad rok temu
W ubiegłym roku na stażu z senseiem A. Cognardem był taki pan, w wieku ok. 40 paru lat, brunet, z brodą, Francuz (chyba).
Przechadzał się między ćwiczącymi udzielając wskazówek, a w trakcie egzaminów był uke zdających na 2 i 3 dan, głównie w części z bokken.
Jak się nazywa ten człowiek ?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

na tym zdjęciu coprawda nie me brody

Ale w tej chwili nie mogę wrzucić innej foty
# Patrick Matoian sensei 5° Dan, jest bezpośrednim uczniem SHIHAN Cognard Andre 8 dan, dyrektorem technicznym Autonomicznej Akademii Aikido (3A) na obszarze północnej Francji, naucza Aikido w wielu krajach na całym świecie, min. we Francji, Indiach, Syrii i Polsce. Matoian sensei rozszerza swoje nauczanie prowadząc warsztaty Aikido dla aktorów, cyrkowców, tancerzy baletowych, malarzy, znajdując wspólne płaszczyzny w różnych dziedzinach życia i twórczości.
Napisano Ponad rok temu

Tak mi się wydawało, ale nie byłem pewny, ponieważ nie widuję obu panów zbyt często. Teraz wiem.
Z tą brodą chyba też nieco przegiąłem

Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
budo_garry napisał
Jusi sprawa prosta, mogę zaraz zdjąć resztki twojej anonimowaosci i wrzucę Twoją fotę na forum, a mam pare takich. Bede miał gdzieś Twoje zdanie na ten temat, będzie Ci wtedy miło?No wiesz Garry
![]()
Tajemne foty o których wspomniał JS nie były robione ani przeze mnie, ani bez zgody osoby fotografowanej. Tym bardziej uważam że akurat powinny pozostać w sferze zdjęć prywatnych.
Dobra kułeczkom niezdrowej sensacji mówimy dość![]()
Garry nie spodziewałam się takiej argumentacji

Jusi zawiedziona tokiem myślenia Garrego

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Uke na wakacjach
- Ponad rok temu
-
Agrawka
- Ponad rok temu
-
Wiosenny staz w Bostonie
- Ponad rok temu
-
X x sensei, czy staropolskie sensei X X ? ;)
- Ponad rok temu
-
Stopnie odzwierciedleniem wiedzy
- Ponad rok temu
-
Shigeo Tanaka sensei, 9 dan
- Ponad rok temu
-
Z okazji dnia kobiet
- Ponad rok temu
-
Napewno jest juz taki temat...
- Ponad rok temu
-
Czemu aikido nie posiada wyzszosci etycznej nad innymi SW?
- Ponad rok temu
-
seika tanden
- Ponad rok temu