powiedzcie mi prosze was karatekow...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tak jak byś powiedział mogę kupić samochód z niemiec. przyznasz że między trabantem, a mercedesem różnica jest.
czy mozesz napisać kto (nazwisko i styl) i dokąd ten wyjazd organizuje?
pozdrawiam
jeśli chcesz dowiedzieć się z czym jeść okinawę to przeglądnij forum dotyczące shorin-ryu, goju-ryu, uechi-ryu
artur
ps. wnuk nie ma racji pisząc o wsadzaniu palców w oczy, kopaniu w krocze itd, a co znaczy "elementy judo" to już kompletnie pojęcia nie mam. mam wrażenie, że dla ludzi z KK każde złapanie za karategę jest "elementem judo".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za odpowiedzi jesli chodzi o mnie to za 350zl kupilbyms obie rekawice(kwona) i mialbym jeszcze z czego zaplacic za 5 miesiecy treningow (40x5) chcialem sie tylko dowiedziedziec co to i co sie z tym je tak z ciekawosci, szkola organizuje taki wyjazd za 350 + wlasny transport wiec bylem ciekaw. instruktor z tego obozy(czy jak kto woli kursu) nazywa sie bodaj Matys , Matysek Matysiak jakos tak i ma podobno 2 dan w czym nie pamietam
trenuje w woli sprostowania trenuje MMA zrzeszone w miedzynarodowej organizacji karate wszechstyli a treningi to samo BJJ Vale Tudo i 2 razy w tygodni tajski lub zwykly boks i sparingi (to co tygryski lubia najbardziej)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko co pytasz znajdziesz w necie ,a przez 5 dni kazdy trener moze Cie tylko zniechecic do kazdego stylu.Co to za pomysl karate w 5 dni ,napisz kto gdzie kiedy?
8O Ludzie!!! Nie organizujcie seminariow!!!!
Zniechecicie ludzi!!!!
Napisano Ponad rok temu
8O Ludzie!!! Nie organizujcie seminariow!!!!
Zniechecicie ludzi!!!!
Seminarium z dobrym prowadzacym jest b.pouczajace mozna sie wiele nauczyc i ciekawych ludkow spotkac. np.z Funakoshim (Wroclaw 19-20-21, 03 -2004)
Napisano Ponad rok temu
ps. wnuk nie ma racji pisząc o wsadzaniu palców w oczy, kopaniu w krocze itd, a co znaczy "elementy judo" to już kompletnie pojęcia nie mam. mam wrażenie, że dla ludzi z KK każde złapanie za karategę jest "elementem judo".
Kiedy ja już któryś raz z rzędu mówię że nie trenuję karate Kyokushin, a co do techniki podcięcia którą miałem na myśli to nazywa się ona De ashi barai i pochodzi z judo.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zaś co do kopania w krocze itp. to tylko tak sobie gadałem bo nie wiem czego można w 5 dni nauczyć, spójrz na moją minkę.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
ps. link do stronki o judo zaaajebisty!
Napisano Ponad rok temu
PS: dzięki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shito-ryu w szczecinie
- Ponad rok temu
-