Czym zastapic CS SRK?
Napisano Ponad rok temu
Moze to nie przystoi ale to forum o NOZU 8O
Czy interesuje sie ktos w tym temacie Chetnie bym wymienil opinie i podyskutowal na priva lub zrobie posta hym...
Napisano Ponad rok temu
a mam na oku jeszcze 2 sztuki takich przekuwanych, tylko jeszcze wieksze - wygladaja prawie jak katowskie topory
pozdro
btw ktos moze sie orientuje jaka jest roznica miedzy 'axe' i 'hatchet'? bo czytajac kilka stronek wnioskuje ze hatchet jest do wyrebu, a axe do rabania. ale jak sie pytalem jednego anglisty to wzruszyl ramionami.
Napisano Ponad rok temu
btw ktos moze sie orientuje jaka jest roznica miedzy 'axe' i 'hatchet'?
Hatchet = samll ax, czyli toporek i siekiera. Np. zakopać topór wojenny - to bury the hatchet.
Ostry gość ten anglista ... :paker:
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Opcja Steel Heart uff...strasznie mi sie podoba Ale Natural Outlaw zjesli to ma być nóż typowo do lasu to polecam Busse, ale nie Natural Outlaw tylko minimum Steel Heart albo Battle Mistress.
Ewentualnie ich wcześniejszy odpowiednik Busse Basic 7 lub 9 cali.
a to że ciężko dostać , no cóż zależy jak bardzo Ci zależy...mi zależało bardzo
6-oma calami wydaje mi sie najbardziej do reki. Zobacze co mi sie uda znalesc. Zeby do Outlaw zdobyc jeszcze pochewka z kydexy taka jak w Badger Attack do noszenia poziomo na pasku!!! Bylo by poprostu idealnie
Moze Piter cos pomoze Sam poszukam Jak bys mugl podpowiedziec Robercie gdzie sie tak bardzo "starales" za Busse? Byl bym ci naprawde niezmiernie wdzieczny
FIRE
ps:Dzieki za dobre slowo dobrzy ludzie !!!!
Napisano Ponad rok temu
To dla mnie sprawdzony i najszybszy sposób zdobycia wymarzonego Busse i nie tylko Busse.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Reno" ?
- Ponad rok temu
-
kto moglby mi zrobic taki nozyk ??
- Ponad rok temu
-
malenstwa do portfela
- Ponad rok temu