Kto was zaczepial?
Napisano Ponad rok temu
ps. dobrze ,że mnie tam nie było :roll:
Napisano Ponad rok temu
A parę lat temu (może z 5) w Gdańsku (Zaspa, szedłem do Oliwy) wracałem w nocy do domu, i przytoczył się jakiś żul. Gdy podchodził do mnie myślałem, że po prostu fajki chce wyłudzić albo ogień - no ale gdy otrzymałem może trzecią bułę zorientowałem się, że mnie leje :roll: Odskoczyłem, wypłaciłem kontrę, popchnąłem gościa, poprawiłem kopniakiem - i przytomnie spierdoliłem widząc trzech następnych typów idących w naszym kierunku z pobliskiego przystanku tramwajowego :roll: No a było tam (na tym przystanku) jeszcze parę osób..
Od tamtego czasu nikt nie próbował do mnie ... hmm... tu bym skłamał, bo znalazł się gość, który chciał mnie oklepać pod knajpą, ale to był epizod gdyż wyglądał na mocno nieletniego, wagowo tak połowa mnie, a zasadniczym pytaniem jakie do mnie kierował było: "ile masz lat..? ile masz lat..?" Ale to trzeba było widzieć, tego się nie da opisać tekstem Zignorowałem gościa, mimo iż obiecywał mi solidny wpierdol z ramienia klubu Arka Gdynia
No. Wracając do meritum: od yamtej pamiętnej nocy w Oliwie nikt jakoś specjalnie nie robił do mnie awansów tytułem oklepania mi fizjonomii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brakuje zasadniczej grupy agresorow (mne zaczepiaja srednio raz w tygodniu) a mysle o K I E R O W C A C H!
pyskowka wychodzenie z auta i obiecywanie ze morde skuja! inna sprawa ze baaardzo zadko dochodzi do rekoczynow
... ALE TO ONI SA KROLAMI ZACZEPIANIA!!![/b]
Napisano Ponad rok temu
ale ale!
brakuje zasadniczej grupy agresorow (mne zaczepiaja srednio raz w tygodniu) a mysle o K I E R O W C A C H!
pyskowka wychodzenie z auta i obiecywanie ze morde skuja! inna sprawa ze baaardzo zadko dochodzi do rekoczynow
... ALE TO ONI SA KROLAMI ZACZEPIANIA!!![/b]
Moj ojciec ostatnio mial wlasnie taka sytuacje. Gosc wysiadl z samochodu, otworzyl drzwi samochodu taty i walnal go piescia w twarz. Ojciec odpial pas i wysiadl. Napastnik zaczal machac lapami mowiac cos o nauczce. Dostal raz z glowy i zalal sie krwia. Jego pasazer (ktory bez watpienia wysiadl by pomoc kumplowi) na ten widok zaniechal jakichkolwiek dzialan.
Dlatego jak widzisz do rekoczynow dochodzi rzadko, ale jednak dochodzi. No i w takiej sytuacji bardzo latwo mozna sie oszukac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GOOD FOR YOUR DADDY!
Napisano Ponad rok temu
Ojciec odpial pas i wysiadl. Napastnik zaczal machac lapami mowiac cos o nauczce. Dostal raz z glowy i zalal sie krwia.
Hmm. W moim imieniu - proszę - pozdrów ojca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie mi sie hasełko przypomniało:PUNK AND SKINS UNITE WINS!
sorry,ale nie mogłem sie oprzec....
poza panami kochającymi ponad wszsytko naszą ojczyznę to jeszcze jakies takie hip-hopy pseudo...takie blokersy jakies czy ch...wie co...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak ogólnie mało kto mnie zaczepia, moze za dużo jeżdżę samochodem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do skinów apolitycznych to
pozdrawiam
a co to takiego ci skini apolityczni może mam jakies złe informacje bo nie znam żadnego skina osobiście ale z tego co słyszałem to im głównie chodzi o "oczyszczanie Polski" czyli bicie cyganów żydów czarnych itp i to są chyba ci skini polityczni a czym się apolityczni zajmują nie wiem
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieję,ze niczego nie pominąłem....w razie czego uzupełnię
Napisano Ponad rok temu
Ja ta jestem za idea Skins & skins unite & win! :>
Poco robic podzialy. Wkurwiaja mnie adolfiki..ale to z regoly dzieciaki ktore mysla ze sa macho.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona kobiet - tylko kurs?
- Ponad rok temu
-
In WAN KEN skutecznym atakiem na ulicy??
- Ponad rok temu
-
Dobry "tekst" na ulicę.
- Ponad rok temu
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem