Ulica-forum dla leszczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to forum dla sierot i leszczy!!
Tu akurat obrazasz wszystkich uzytkownikow ktorzy pisza sobie na tym forum... nieladnie nieladnie
Napisano Ponad rok temu
Słuchaj gościu. To forum nie służy do dawania komuś porad przydatnych w popełnieniu wykroczenia czy przestępstwa. Rozumiesz?!Lord von Banan jak mozesz do cholery zamykac temat jak komus wlac??? Rzadko pisze na tym forum,bo mi trescia przypomina forum: samoobrone kobiet, czyli jak sie biedactwa moga obronic przed okrotnym agresorem. to forum dla sierot i leszczy!! Wydawaloby sie ze ze ulica to ulica daj sie wypowiedziec ludziom,agresorom,osobom ktore maja jakies doswiadczenie a nie serwuj porad z serii "napisz dla przyjaciolki".Co ty jetes pedagog amator??myslisz ze jak watki pozamykasz to sie ludzie bic nie bada? ze ty sie nie lejesz na ulicy to nie znaczy ze wszyscy tacy musza byc,ludzie sa rozni..TROCHE TOLERANCJI
Napisano Ponad rok temu
Już któryś raz z kolei podpadłeś mnie i innym moderatorom.
Jeszcze jeden taki wyskok, jedno, chociażby malutkie przewinienie, to jedyne, co zoabczsz wchodząc na Vortal Budo to błąd 403.
Aha, i nie osądzaj mnie zbyt pochopnie, pamiętaj, że zloty VB istnieją i mogą co nieco zweryfikować...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu
-
Ugodzony ostrym narzędziem
- Ponad rok temu
-
A teraz spojrzmy od drugiej strony....
- Ponad rok temu