Proszę o odpowiedzi!!!!
Napisano Ponad rok temu
a moja wada wzroku zaczęło siędługo przed treningami(w 3 klasie podstawówki).W czasie treningów wada ssię nie pogłębiała,więc to chyba nie ma wpływu..
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Troche nie kumam. Znam sekcje Wojtka i wiem skad czerpie sie uderzeniowa czesc w JKD, poniewaz sam jestem instruktorem. Uderzenia w JKD to wlasnie boks, wiec o co chodzi....
hi, hi ,to mu przekaz, zeby w czasie uderzenia nie zadzieral lokcia, tylko przy tulowiu trzymal...bo chlopacy potem problemy maja..
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Są ,aczkolwiek:chyba mnie na nie nie stac(słyszałęm,ze sa b.drogie),po drugie te operacje nie zawsze udają sie:(
Napisano Ponad rok temu
jak niewidzisz przeciwnika to walcz w soczewkach kontaktowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walcze w soczewkach kontktowych i oswiadczam ze nawet przy mocnej plombie w face nic sie nie przesuwa (oprocz horyzontu ;-) ).
nosze soczewki od kilku lat i nie mam zadnych powiklan,
a operacje serdecznie odradzam!
radze kupic soczewki JEDNODNIOWE, ale wczesniej udac sie do okulisty bo mozesz miec przeciwskazania albo uczulenie.
pozdrawiam
cicik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walcze w soczewkach jednodniowych (do sparingow na treningach uzywam poprostu starych,ktore moge zgubic-ale juz tak nie wypadaja jak wczesniej) a w walce zawsze gubie, zawsze jedna,. nawet tego nie zauwazam, dopiero potem-po skonczonej, schodzac, mysle zeby sie tylko nie potknac, bo to głupio...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nieciekawe dzielnice
- Ponad rok temu
-
Nóż w akcji
- Ponad rok temu
-
clip walki na ulicy