Proszę o odpowiedzi!!!!
Napisano Ponad rok temu
a moja wada wzroku zaczęło siędługo przed treningami(w 3 klasie podstawówki).W czasie treningów wada ssię nie pogłębiała,więc to chyba nie ma wpływu..
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Troche nie kumam. Znam sekcje Wojtka i wiem skad czerpie sie uderzeniowa czesc w JKD, poniewaz sam jestem instruktorem. Uderzenia w JKD to wlasnie boks, wiec o co chodzi....
hi, hi ,to mu przekaz, zeby w czasie uderzenia nie zadzieral lokcia, tylko przy tulowiu trzymal...bo chlopacy potem problemy maja..

Napisano Ponad rok temu
 A co do wzroku to chyba są jakieś operacje naprawiające takie wady?
  A co do wzroku to chyba są jakieś operacje naprawiające takie wady?pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Są ,aczkolwiek:chyba mnie na nie nie stac(słyszałęm,ze sa b.drogie),po drugie te operacje nie zawsze udają sie:(
Napisano Ponad rok temu
jak niewidzisz przeciwnika to walcz w soczewkach kontaktowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
walcze w soczewkach kontktowych i oswiadczam ze nawet przy mocnej plombie w face nic sie nie przesuwa (oprocz horyzontu ;-) ).
nosze soczewki od kilku lat i nie mam zadnych powiklan,
a operacje serdecznie odradzam!
radze kupic soczewki JEDNODNIOWE, ale wczesniej udac sie do okulisty bo mozesz miec przeciwskazania albo uczulenie.
pozdrawiam
cicik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 .
 .

Napisano Ponad rok temu
 , nie nawidzę jej. walczę w soczewkach, a jak dostaję plombę, to zawsze obawiam się o nie. Na badaniach lekarz się pluł (wtedy miałem jeszcze -2,75), że od -4 zabraniają ćwiczyć, ale, że to zależy od sportu. ( chciał mi wmówić, że mając -3 mam zrezygnować ??!! - naiwniak)
 , nie nawidzę jej. walczę w soczewkach, a jak dostaję plombę, to zawsze obawiam się o nie. Na badaniach lekarz się pluł (wtedy miałem jeszcze -2,75), że od -4 zabraniają ćwiczyć, ale, że to zależy od sportu. ( chciał mi wmówić, że mając -3 mam zrezygnować ??!! - naiwniak)

Napisano Ponad rok temu
walcze w soczewkach jednodniowych (do sparingow na treningach uzywam poprostu starych,ktore moge zgubic-ale juz tak nie wypadaja jak wczesniej) a w walce zawsze gubie, zawsze jedna,. nawet tego nie zauwazam, dopiero potem-po skonczonej, schodzac, mysle zeby sie tylko nie potknac, bo to głupio...

Napisano Ponad rok temu
 a jak nie wierzycie to idzcie do lekarza okulisty takiego co przeprowadza te operacjie i do takiego ktory ich nie wykonuje a sie sami przekonacie
  a jak nie wierzycie to idzcie do lekarza okulisty takiego co przeprowadza te operacjie i do takiego ktory ich nie wykonuje a sie sami przekonacie  Osobiscie zrezygnowalem z zabiegu i korzystam z kontaktow:)
  Osobiscie zrezygnowalem z zabiegu i korzystam z kontaktow:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Nieciekawe dzielnice Nieciekawe dzielnice- Ponad rok temu 
- 
			 Nóż w akcji Nóż w akcji- Ponad rok temu 
- 
			 clip walki na ulicy clip walki na ulicy- Ponad rok temu 
- 
			 Udusić pitbulla Udusić pitbulla- Ponad rok temu 
- 
			 Trzech lub więcej na jednego....co robić ?! :-/ Trzech lub więcej na jednego....co robić ?! :-/- Ponad rok temu 
- 
			 W co wierzycie?? W co wierzycie??- Ponad rok temu 
- 
			 Klincz - bezpieczny? Klincz - bezpieczny?- Ponad rok temu 
- 
			 strzał w krtań? strzał w krtań?- Ponad rok temu 
- 
			 Bumfights - realne walki meneli w USA Bumfights - realne walki meneli w USA- Ponad rok temu 
- 
			 Artykul w GW Artykul w GW- Ponad rok temu