Ale się zacząłem zastanawiać na przydatnością tego forum ;P
Niby można się dowiedzieć tu różnych rzeczy ze "sfery okołocapoeirowej", ale większość informacji to plotki, bzdurki, przepychanki albo zwykłe paplanie.

We Wrocławiu od 10 do 14 lutego odbywały się warsztaty capoeiry, codziennie po 6 godzin zajęć chyba. Było tam dwóch Mestres z grupy Axe Capoeira: Mestre Barrao i Mestre Itabora. Było też paru innych wysokich stopniami instruktorów z tej grupy. Z tego co słyszałem to w warsztatach brało udział 120 capoeiristas z różnych grup z Polski, warsztaty były otwarte. Dziś odbyła się impreza Batizado, połączona z pokazami, Otwartymi Rodami - widownia liczyła gdzieś chyba 200-300 osób bo to odbyło się w Teatrze.
Czemu o tym piszę? Bo taka duża impreza miała miejsce, a ani słowem o tym nie było wspomniane na tym forum. Gdybym nie miał wielu znajomych z capoeiry i bym nie zobaczył plakatów na mieście to bym nawet nie wiedział, że we Wrocku przebywało dwóch Mestres ;P
Więc skoro takie rzeczy można przeoczyć to czy warto tu codziennie zaglądać?

Chciałem się z wami tylko podzielić tymi przemyśleniami. Sam postaram się tu rzadziej zaglądać, ale za to więcej ćwiczyć, a nie tylko paplać

Gdybym ten czas co tu spędziłem, spędził na treningu...
Pozdroowka :0