dajcie smialo upust swoim emocjom tutaj - bo na priva rzadko kto ma odwage pisac - wszelkie epitety dozwolone
 do moderatorow: prosze nie banowac tu nikogo. czas i ilosc postow pokaze czy ow watek jest potrzebny czy nie
  do moderatorow: prosze nie banowac tu nikogo. czas i ilosc postow pokaze czy ow watek jest potrzebny czy nie

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak! Jarozwierz ma racje wszystkie szkoly to sciema!! Oprocz mojej szkoly i jego...zaraz ale ja nie mam szkoly...ale gdybym mial to bylaby jedyna szkola bez sciemy, znaczy ta moja i ta Jarozwierza.
 najpierw podstawówka,później średnia,studia..a teraz to szkoli mnie przyszła gorsza połowa (jak to przeczyta to zrzutka na rehabilitację,ewentualnie przyszycie urwanych członków/ka mile widzana)
  najpierw podstawówka,później średnia,studia..a teraz to szkoli mnie przyszła gorsza połowa (jak to przeczyta to zrzutka na rehabilitację,ewentualnie przyszycie urwanych członków/ka mile widzana)Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 jak ja niecierpie falszywych ludzi i podrzegaczy. kiedys uwazali sie za moich kolegow a teraz to najlepiej noz w plecy by wsadzili.
  jak ja niecierpie falszywych ludzi i podrzegaczy. kiedys uwazali sie za moich kolegow a teraz to najlepiej noz w plecy by wsadzili. Napisano Ponad rok temu

Nikt nie chce uczyc za darmo

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I dlaczego za wszystko trzeba placic

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no patrz a podobno chinski Tomasz za damo sie uczy. Ale faktem jest ze najpier bulil sporo zeby docenil:)Uczenie za darmo , pod wzgledem psychologicznym nie prowadzi do dobrego.
Napisano Ponad rok temu
To ja mam jedno i to chyba nawet calkiem ciekawe.
Kto do k***y nedzy wpadl na pomysl zeby robic egzaminy na szarfy w kung fu? Zeby jeszcze za te 40 zeta dali szarfe, a to nie pazerne wiesmacki nawet tego nie dadza, tylko brac im sie chce...
Zeby jeszcze ten egzamin cos znaczyl, a to wystrczy jakas jedna forme zrobic i tyle, no ludzie toz to smiech na sali.
Serio, wawa (mysle tu o zarzadzie kung fu modliszki) nic tylko kase by ciagnela, tylko im pomyslow ciagle brakuje jak to zrobic...

Naprawdę uśmiałem się czytając tego posta. Dam ci dobrą radę przestań ćwiczyć modliszkę. W innych Stowarzyszeniach zapłacisz jeszcze więcej więc będziesz mógł mocniej pobluzgać w tym temacie. W Lublinie egzamin jeszcze nic ci nie daje. W Warszawie tym, którzy zdadzą daje to że są mocniej napier..... w walce. Bo łosi, którzy nic nie potrafią nie ma po co bić. Masz jeszcze inną szansę wyjazd do Wielkiej Hameryki pode
  Naprawdę uśmiałem się czytając tego posta. Dam ci dobrą radę przestań ćwiczyć modliszkę. W innych Stowarzyszeniach zapłacisz jeszcze więcej więc będziesz mógł mocniej pobluzgać w tym temacie. W Lublinie egzamin jeszcze nic ci nie daje. W Warszawie tym, którzy zdadzą daje to że są mocniej napier..... w walce. Bo łosi, którzy nic nie potrafią nie ma po co bić. Masz jeszcze inną szansę wyjazd do Wielkiej Hameryki pode

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
To ja mam jedno i to chyba nawet calkiem ciekawe(...)
Serio, wawa (mysle tu o zarzadzie kung fu modliszki) nic tylko kase by ciagnela, tylko im pomyslow ciagle brakuje jak to zrobic...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ja niecierpie falszywych ludzi i podrzegaczy.(...)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu