Kondycha
Napisano Ponad rok temu
przy rozgrzewce.
Jeszcze nie stuknęła mi trzydziestka, od paru lat amatorsko bo amatorsko, zero wyczynu, ale zawsze coś ćwiczyłem, nawet jak miałem przerwy w treningach to albo biegałem, albo ćwiczyłem w domu.
Znacie to? Jest na to jakiś sposób?
A
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
A może ty chory jesteś? Grypa szaleje...Mam tragicznie niską kondycję, na ostatnim treningu miałem dość przy rozgrzewce.
Napisano Ponad rok temu
wez sobie dobrego instruktora to technik bieżacych sie nauczysz i tyle.
jak jestes z wawy to moge ci rzucic pare telefonów
Napisano Ponad rok temu
A może ty chory jesteś? Grypa szaleje...Mam tragicznie niską kondycję, na ostatnim treningu miałem dość przy rozgrzewce.
Ale ja tak mam od dawna, jak ćwiczę przez jakiś czas to max 40 pompek,
jak mam jakąś przerwę, to trudność sprawia mi 20. Podczas biegania padam po pierwszych kilkuset metrach itp. Mam wrażenie, że bardzo utrudnia mi to rozwój techniczny, bo zamiast wykonywać prawidłowo ćwiczenia, padam na pysk. A nie mam jakichś wyrzutów sumienia, że się strasznie zapuściłem. Staram się prowadzić normalny, aktywny tryb życia. Chodzę na treningi, po Wawie wendruje albo tramwajami albo pieszo, w lato jeżdżę na rowerze. Jak dłużej nie ćwiczę to w domu pąpeczki, brzuszki itp. Może powinienem się przebadać, albo brakuje mi jakichś mikroelementów?
Oczywiście zacznę uprawiac te marszobiegi, dzięki wszystkim za porady.
Napisano Ponad rok temu
A ty A, zrob sobie badanie kardiologiczne.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Może powinienem się przebadać, albo brakuje mi jakichś mikroelementów?
Ja w zeszłym roku, omal nie zemdlałem po krótkiej wycieczce rowerem. Okazało się, że leki przeciwzapalne jakie brałem, doprowadziły do utraty żelaza i byłem dosłownie anemikiem. Morfologię można zrobić, drogo nie jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Morfologię można zrobić, drogo nie jest.
Oddaj krew. Morfologia za free. Test na hifa, kile, i zapalenie watroby tez. I oczywiscie 8 czekolad, herbata i konserwa miesna ( smaczna :wink: ) :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
łokieć tenisisty
- Ponad rok temu
-
Rower dla "kopaczy"
- Ponad rok temu
-
Uszkodzone Dziąsło
- Ponad rok temu
-
Sen a przesypianie życia
- Ponad rok temu
-
znow szpagat dla frajerow
- Ponad rok temu
-
Ziewanie na treningu
- Ponad rok temu
-
Złamanie nosa
- Ponad rok temu
-
Różnice miedzy treningami na siłowni!
- Ponad rok temu
-
Dieta dla zawodnika MA ??
- Ponad rok temu
-
Gdzie w W-wie sklep z ubiorem treningowym???
- Ponad rok temu