przerwa i jej skutki
Napisano Ponad rok temu
Jak nadrobić zaległości, straty i nie ulec zniechęceniu? Jak wrócić i nie zostać startym na proch i czy jest to wogóle możliwe?
Napisano Ponad rok temu
Co to jest 2 miesiące zaległości, no chyba że po pierwszym miesiącu treningu
Podchodzisz, i pytasz - było cos nowego? to to i to. powtarzasz i z głowy. No chyba ze jakies kata nowe.
Najgorzej z kondychą, ze 2 tygodnie trzeba cieżko pracować co by na "obroty" wkoczyc, a jak przerwa spowodowana jest chorobą /+silne prochy/ to ja cie nie chcę martwić...
Napisano Ponad rok temu
Przerwa jest niedobra gdyż traci się kondycję, no chyba,że ktoś jest twardy i ćwiczy w domq.
Napisano Ponad rok temu
a mozesz cwiczyc inna SW? jesi tak to sie nie wahaj. szczegolnie judo jest doskonale.
Jak nie to troche kicha.
Po powrocie, zacznij od treningow dla poczatkujacych, spoko i powoli. mozg pamieta, ale cialo nienadaza z prawidlowa koordynacja. 2 miesiace to tragicznie dluga przerwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Życie jest pełne niespodzianek i nieraz będziesz musiała zawiesić kimono na kołku. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wrócisz jak będziesz mogła - masz czas....do końca życia
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja ruda przestraszony o zgrozo nigdyMaya??!?!?! Czy to ta Maya o której myślę? Ruda Maya nyuu???
Przerwa jest niedobra gdyż traci się kondycję, no chyba,że ktoś jest twardy i ćwiczy w domq.
no właśnie, ale Szczepan ma racji chyba najwięcej :?Szczepan ty rozbujniku . Dziewczyna nie moze aikido cwiczyc, a Ty ja na judo wysylasz.
oj pełne, pełne, to faktTrening w SW to nie szkółka, że trzeba odbębnić semestr i finito. Jeżeli chcesz praktykować to robisz to przez dłuuuuuuuuuugie lata a może i całe życie.
Życie jest pełne niespodzianek i nieraz będziesz musiała zawiesić kimono na kołku.
Pancer poklon
przestraszonyDwa miesiące to nie jest tragedia.Ja mielem taką przerwę i po powrocie wszystko było ok.Może poza tym, że przy każdym padzie miałem wrażenie że moje szfy zaraz popekaja....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziewczynom z aikido potrzeba troche szarpaniny, zeby mialy przedsmak walki. No i sa potem niezwykle spokojne w domuSzczepan ty rozbujniku :nie: . Dziewczyna nie moze aikido cwiczyc, a Ty ja na judo wysylasz. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
8O qrcze, wydało się. czuję się zdemaskowana przestraszony . tylko czy jesteśmy tak niezwykle spokojne?? mnie tam raczej roznosi energiaDziewczynom z aikido potrzeba troche szarpaniny, zeby mialy przedsmak walki. No i sa potem niezwykle spokojne w domu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan...piszesz to z wlasnego doswiadczenia???? o Majce??? :wink: :wink: no to niezle .. hehehe zeby to sie czasem nie odwrocily proporcje jak to Majka przeczyta.. heheheDziewczynom z aikido potrzeba troche szarpaniny, zeby mialy przedsmak walki. No i sa potem niezwykle spokojne w domuSzczepan ty rozbujniku :nie: . Dziewczyna nie moze aikido cwiczyc, a Ty ja na judo wysylasz. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ach to wina instruktora.trening byl za slaby 8)mnie tam raczej roznosi energia
Nie wglebiajmy sie w detale, Przemku Faktem jest, ze judo wprowadza NIEZWYKLA rownowage w hormonach kobietSzczepan...piszesz to z wlasnego doswiadczenia???? o Majce??? no to niezle .. hehehe zeby to sie czasem nie odwrocily proporcje jak to Majka przeczyta.. hehehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sama mam taką przerwę z różnych przyczyn (duuużo pracy nad magisterką) i nie chodzę na treningi
Hehe szacuneczek - ja też siedzę nad magisterką ale bez trenigów chyba by mnie szlag trafił w domu Wystarczy że jeszcze przez kilka kolejnych tygodni przyjme taką dawkę promieniowania od monitora a niedługo będę mógł świecić po nocach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja wczoraj wróciłem do dojo i co do przerwy i jej skutków w moim przypadku moge powiedzieć tyle że byłem troche "drewniany" jesli chodzi o techniki a dziś jestem troszkę obolały. I tyle.
Ja też już nie mogę się doczekać, aż wrócę na treningi. Myślę, że jeszcze z trzy tygodnie. Dwa miesiące przerwy od momentu skręcenia kostki chyba wystarczy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mitsugi Saotome shihan
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stazu z Tamura sensei w Strasbourgu....
- Ponad rok temu
-
Michio Hikitsuchi Sensei nie zyje.
- Ponad rok temu
-
Plan nauczania..
- Ponad rok temu
-
Dzisiaj w wyborczej...
- Ponad rok temu
-
Dlaczego na forum nie ma mowy o dyskusji?
- Ponad rok temu
-
Przeczytalem albo uslyszalem cos takiego:
- Ponad rok temu
-
Najlepszy i najgorszy egzamin.
- Ponad rok temu
-
Egzamin teoretyczny. Tak czy nie ;)
- Ponad rok temu
-
AIKIJUTSU ANYONE?