Ziewanie na treningu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
A ja ziewam ostro ale po treningach ( szczegolnie basen ).
Ciekawe jak inni
Napisano Ponad rok temu
Oj, Niedziel, jak ty to fajnie ująłeś. To już wiem, co z tobą jest nie tak - po prostu masz niedokrwienie mózgu.Ziewanie jest spowodowane niedokrwieniem muzgu.
A ja ziewam ostro
Napisano Ponad rok temu
Oj... czepiasz sie, przeciez chlopak ma niedokrwienie, nie musi sie znacOj, Niedziel, jak ty to fajnie ująłeś. To już wiem, co z tobą jest nie tak - po prostu masz niedokrwienie mózgu.
Tak z ciekawosci... niedziel: ziewasz pod woda?
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, jak w temacie. Czy zdarza się wam miewać napady ziewania podczas treningów? Bo mnie zdarza się to co jakiś czas. Nie mówię tutaj o sparingach, ale np. przerwy między ćwiczeniami. Z pewnością nie są to ziewy z nudów bo dostajemy w kość. Kiedyś słyszałem, że ziewanie powodowane jest brakiem dotlenienia, ale nie wiem jaka jest prawda. Jak to jest u was?
Pozdrowienia
Tak tak zdarza mi się czasami głównie jak na trening walę prosto z zajęć, siedzi człowiek w środku nie wyjdzie nie przewietrzy się dłużej a w dojo u nas, szczególnie zimą strasznie nagrzane, więc o świerzym powietrzu raczej nie ma co marzyć to i sobie człowiek ziewnie.
Pomijam oczywiście fakt że będą c na nogach od siódmej, i cały dzień zawalony zajęciami mam prawo choć trochę czuc sie zmęczony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To masz trening za treningiem, za treningiem, za....a trening mam gdzieś tak 1,5h po treningu...
Ja raz w tygodniu mam 4godzinny trening, i to od 9:00, więc zdarza mi się, że jak przyjdę niewyspany to odrobinkę ziewam.
...a najczęściej ziewam jak jestem w kościele..serio.
Napisano Ponad rok temu
...a najczęściej ziewam jak jestem w kościele..serio.
to normalne ja tez tak mam
Napisano Ponad rok temu
JA tez i dlatego nie chodze do kosciola :-) :twisted: :-)...a najczęściej ziewam jak jestem w kościele..serio.
to normalne ja tez tak mam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Złamanie nosa
- Ponad rok temu
-
Różnice miedzy treningami na siłowni!
- Ponad rok temu
-
Dieta dla zawodnika MA ??
- Ponad rok temu
-
Gdzie w W-wie sklep z ubiorem treningowym???
- Ponad rok temu
-
SW a Siłownia
- Ponad rok temu
-
Jak cwiczyc brzuch?
- Ponad rok temu
-
trening
- Ponad rok temu
-
Naciągnięte ścięgna