Bujinkan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytam i czytam i nie mogę wyjść z podziwu dla wiedzy niektórych z tu obecnych - jestem pod wielkim wrażeniem...
Jako, że wyleczyłem już kontuzję a i na studiach mi zelżało (cholerna anglistyka) to myślałem, o zajęciu się czymś nowym....
A ponieważ Shadows Club ma swój oddział w Warszawie mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o prowadzącym tzn. panie Lisowskim? Ma on tytuły Shidoshi i Shihan (tak przynajmniej na stronie) - wiadomo kto mu je nadał? Poza tym czego on czy to jakiś wymysł autorski czy ma to coś wspólnego z "prawdziwym" Tai Jutsu i BuJutsu? Ktoś był na jego treningach?
Sorry za te wszystkie pytania :wink: Ale wolę się dowiedzieć a dopiero potem pakować się na minę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że w Polsce nie ma legalnego klubu Bujikan Polska - ja i pewnie nie tylko ja, chętnie bym poćwiczył w czymś takim - to jak obcowanie z wielkowiekową tradycją - a ja po ostatniej styczności z MMA mam ochotę na coś tradycyjnego...
Co do PW to wyślę a jakże, może się czegoś dowiem...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim nauczycielem jets Remi Borda 3 Dan, posiada on certyfikaty z Niemiec i z Japoni, trenował on z samym dr. Massaki Hatsumi, wiec nie ma obawy ze uczy on jakiejs sciemy.
Zainteresowanych prosze o kontakt gg 6271757 lub [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ks " budowlani" w Sosnowcu
- Ponad rok temu
-
Duży Format
- Ponad rok temu
-
Ju Jitsu - sport czy sztuka??
- Ponad rok temu
-
Elementy trenigu waszego ulubionego stylu.
- Ponad rok temu
-
Japoński list - bo smiech to zdrowie
- Ponad rok temu
-
kącik techniczny
- Ponad rok temu
-
17.01.04 SEMINARIUM SLUZB MUNDUROWYCH W WARSZAWIE
- Ponad rok temu
-
nie zdecydowanie-jestescie w stanie jakos doradzic??
- Ponad rok temu
-
Ju-jitsu we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
[i][b]Kraków-Seminarium Ju Jutsu i prezentacja Iaido 8.02[/b
- Ponad rok temu