sędziowanie - pytanie
Napisano Ponad rok temu
mozna prosić o wyjaśnienie :?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ostatnio przeglądałem w empiku samuraja, było tam zdjęcie z zawodów karate, nie pamietam już co to były za zawody, nie były to pierwsze zdjęcia z zawodów karate jakie widziałem. Jedna rzecz mnie zastanowiła, jak to jest z sędziowaniem w karate, kiedy sędziowe zakładają garnitury, (też takie zdjątka widziałem) a kiedy hakamy?
mozna prosić o wyjaśnienie :?
Z tego co wiem to hakamy zakladaja tylko sedziowie PZKT.
A zreszta skad hakamy w karate???
...
A zreszta czy to wazne... nikt na sedziow nie patrzy przeciez

Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to hakamy zakladaja tylko sedziowie PZKT.
A zreszta skad hakamy w karate???
Dal mnie to tez dziwne - cos co kiedys ewoluowalo przeciwko samurajom teraz zaklada hakamy a nawet cwiczy katana

...
A zreszta czy to wazne... nikt na sedziow nie patrzy przeciez
Pozdrawiam
o nie zgodze sie - na sedziego ludzie patrza najwiecej i jest on caly czas na macie obraz jego utrwala sie najbardziej

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Tomasz Najduch wystartuje w K-1 Tomasz Najduch wystartuje w K-1- Ponad rok temu 
- 
			 Czy SW które ćwiczycie mają wady? Czy SW które ćwiczycie mają wady?- Ponad rok temu 
- 
			 Seitedo proponuje ligę karate Seitedo proponuje ligę karate- Ponad rok temu 
- 
			 Odnośnie Karate Shotokan Odnośnie Karate Shotokan- Ponad rok temu 
- 
			 Karate w Krakowie Karate w Krakowie- Ponad rok temu 
- 
			 Karate czy KickBoxing? Karate czy KickBoxing?- Ponad rok temu 
- 
			 test 100 kumite co to takiego test 100 kumite co to takiego- Ponad rok temu 
- 
			 skutecznosc sztuk i sportow walki w aurze zimowej i innej skutecznosc sztuk i sportow walki w aurze zimowej i innej- Ponad rok temu 
- 
			 troche fajnej historii Kyokushin (niestety english) troche fajnej historii Kyokushin (niestety english)- Ponad rok temu 
- 
			 II Zimowe seminarium kumite - Walcz II Zimowe seminarium kumite - Walcz- Ponad rok temu