Samuraj nowego tysiaclecia ? ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
inne tasiorki z tej strony to cepelia
Napisano Ponad rok temu
Gdybym mial kupe forsy sam bym wsrod roznych mieczy powiesil na sali i ten i jeszcze kilka innych typu Conan - ktore w niemczech ogladalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie też się ten nowczesny najbardziej podoba, ale bym nie wieszał gdzieś na sali, stojak to jak dla mnie nie miejsce dla miecza, chyba że jest to ozdoba.
No to sa raczej ozdoby
nawet jesli nim zabic mozna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macha się nią świetnie, test na ścinanie drewnianych palików przeszła śpiewająco. I bardzo ją lubię.
A katana przyszłości wygląda czadowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeciez ja to dla rozweselenia dalem aby zobaczyli ludzie co z tradycja sie robiMartius na co tu patrzec jakies scierwo i tyle pelno tego po bazarach.
Powiem tak mi sie podobaja roznego rodzaju miecze tzw bazarowe w stylu fantazy np jak z Conana - wiadomo to sa tandety nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia ale wygladaja czesto znacznie lepiej niz jakis poltorak recznie klepany i owiniety tylko rzemieniem - o uzytkowej wartosci nie mowmy
Napisano Ponad rok temu
To aby sie zrechabilitowac podam innego linka do tesz dziwactwa ale zato dziwactwa z klasa i to jaka!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś wie jak tego się używa???? 8O 8O 8O
mieczyk 3,7m!!! 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Japonczycy niedlugo zmutowane klony beda robic takie okolo 5 m moze dal nich bron przygotowuja ?
No w końcu to samuraj nowego tysiącelecia ma byc to pewnie wielki będzie jak kur... mać Choc swoja droga myślałem że Japończycy mają skłonność do miniaturyzacji, i będą na świat wypuszczać hordy nieprzeliczone mini samurajów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozaje SPARRINGów i inne "zabawy"
- Ponad rok temu
-
Dog Brothers..
- Ponad rok temu
-