Kobieta vs Facet
Napisano Ponad rok temu
ale na tkd niecierpie tego, bo zamiast porzadnego sparingu musze
sie cackac i nawet "punktowanie" moje jest czesto za mocne ( np rozbity nos, obite od laka udo itd, ktore to kontuzje zdazaja sie zawsze, praktycznie kazdemu, kto walczy, ale nie kazdy potrafi to zrozumiec i slysze: Krzysiu nie tak mocno jestem dziewczyna, Nie bij mnie tylko ucz jak sie powinno walczyc - to lubie najbardziej bo mowi to laska, ktora sie rzuca do przodu i wali cwpy, bo po karate mysli ze w twarz nie rostanie :twisted: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzis, przy wadze wlasnej wahajacej sie miedzy 80 a 90 kilo, co najczesciej daje ze startu przewage rzędu 30 kilo, rzadko mozna spotkac kobiete, z ktora mozna na prawde powalczyc. Jest to raczej zabawa o z gory przesadzonym wyniku.
No, ale na przyklad taka Beatka Maksymow rozjechalaby niejednego Tyle, ze jesli juz mowimy o tak wysokiej polce, to nalezaloby przeciwstawic jej np. Nastule albo Kubackiego.
IMHO: Kobieta raczej nie ma szans, chyba ze ma nad mezczyzna znaczącą przewage techniczna, a do tego nie ma miedzy nimi przepasci wagowej.
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do liczebności w stadzie to ok. 5 pań
Napisano Ponad rok temu
Ej, to nie jest źle. Ja to sama jedna jestemA co do liczebności w stadzie to ok. 5 pań
Napisano Ponad rok temu
No to super!Takie dziewczyny wlasnie lubie.Wiekrzosc lasek to moze by i poszla cos pocwiczyc,ale jak trzeba sie spocic to juz jest problem.A co dopiero sama z facetami?Uff to juz dla niejednej zdecydowanie za wiele!
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, z kobiecego punktu widzenia ma to tez swoje dobre strony :roll:A co dopiero sama z facetami?Uff to juz dla niejednej zdecydowanie za wiele!
Napisano Ponad rok temu
Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
Napisano Ponad rok temu
Nie wszystkie dziewczyny tak mają. Ja znam 2 takie, co bardzo irytują się, gdy facet odpuszcza.
Jeśli to było do mnie- to nie o takie dobre strony mi chodziło
Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
To co to za trener? :?
Napisano Ponad rok temu
ale czasami wole, zeby nie przychodzily. Teraz na bjj nie ma problemu, bo raczej dziewczyn tzam nie ma za duzo
Napisano Ponad rok temu
i przynajmniej nie sa takie damulkowate jak wiekszosc ( niecierpie )>
Napisano Ponad rok temu
Acha. Tak OT. To dziewczynom MA pomaga, bo przynajmniej mi sie dobrze z nimi rozmawia i czas spedza
Tzn. uważasz że rozmowa i czas spedzony z tobą jest dla dziewczyn jakimś dobrodziejstwem? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
(...) Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
To co to za trener? :?
Chyba chodzi o Mirka O. - ale nie wiem...
Czyżby Mirek nie wpuszczał płci pięknej na treningi?
Yoosiba, potwierdź, bo może chodzi o Huntera?
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba chodzi o Mirka O. - ale nie wiem...
Czyżby Mirek nie wpuszczał płci pięknej na treningi?
Na zawody(i to jeszcze dyplom daje ) wpuszcza to na treningi by nie wpuszczal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to za trener?? No może lepiej przemilcze... To pewnie z powodu braku drugiej szatni:gdyby tak wszyscy mieli się razem przebierać w jednym miejscu... to jednak by nie przeszło
U nas też drugiej szatni nie ma. I wszyscy sie przebierająw jednym miejscu Boszszsz... właśnie zdałam sobie sprawę z tej starsznej rospusty jakąuprwiamy :?
Napisano Ponad rok temu
To już na pewno nie byłbym w domu przed północą....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rickson ?
- Ponad rok temu
-
BJJ Lublin nowa sekcja? SP 43.
- Ponad rok temu
-
Gi Belt Escape
- Ponad rok temu