Kobieta vs Facet
Napisano Ponad rok temu
ale na tkd niecierpie tego, bo zamiast porzadnego sparingu musze
sie cackac i nawet "punktowanie" moje jest czesto za mocne ( np rozbity nos, obite od laka udo itd, ktore to kontuzje zdazaja sie zawsze, praktycznie kazdemu, kto walczy, ale nie kazdy potrafi to zrozumiec i slysze: Krzysiu nie tak mocno jestem dziewczyna, Nie bij mnie tylko ucz jak sie powinno walczyc - to lubie najbardziej bo mowi to laska, ktora sie rzuca do przodu i wali cwpy, bo po karate mysli ze w twarz nie rostanie :twisted: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzis, przy wadze wlasnej wahajacej sie miedzy 80 a 90 kilo, co najczesciej daje ze startu przewage rzędu 30 kilo, rzadko mozna spotkac kobiete, z ktora mozna na prawde powalczyc. Jest to raczej zabawa o z gory przesadzonym wyniku.
No, ale na przyklad taka Beatka Maksymow rozjechalaby niejednego

IMHO: Kobieta raczej nie ma szans, chyba ze ma nad mezczyzna znaczącą przewage techniczna, a do tego nie ma miedzy nimi przepasci wagowej.
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A co do liczebności w stadzie to ok. 5 pań

Napisano Ponad rok temu
Ej, to nie jest źle. Ja to sama jedna jestemA co do liczebności w stadzie to ok. 5 pań

Napisano Ponad rok temu

No to super!Takie dziewczyny wlasnie lubie.Wiekrzosc lasek to moze by i poszla cos pocwiczyc,ale jak trzeba sie spocic to juz jest problem.A co dopiero sama z facetami?Uff to juz dla niejednej zdecydowanie za wiele!
Napisano Ponad rok temu
No wiesz, z kobiecego punktu widzenia ma to tez swoje dobre strony :roll:A co dopiero sama z facetami?Uff to juz dla niejednej zdecydowanie za wiele!
Napisano Ponad rok temu

Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
Napisano Ponad rok temu
Nie wszystkie dziewczyny tak mają. Ja znam 2 takie, co bardzo irytują się, gdy facet odpuszcza.
Jeśli to było do mnie- to nie o takie dobre strony mi chodziło

Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
To co to za trener? :?
Napisano Ponad rok temu
ale czasami wole, zeby nie przychodzily. Teraz na bjj nie ma problemu, bo raczej dziewczyn tzam nie ma za duzo

Napisano Ponad rok temu
i przynajmniej nie sa takie damulkowate jak wiekszosc ( niecierpie )>

Napisano Ponad rok temu
Acha. Tak OT. To dziewczynom MA pomaga, bo przynajmniej mi sie dobrze z nimi rozmawia i czas spedza
Tzn. uważasz że rozmowa i czas spedzony z tobą jest dla dziewczyn jakimś dobrodziejstwem? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
(...) Natomiast co do dziawczyn w sekcjach bjj (czyli takich jak moja), to (niestety) u nas nie ma żadnej. Jakieś nawet chciały, ale trener szybko podzękował im za współpracę. Chyba po prostu nie chce mieć dziewczyn w sekcji.
To co to za trener? :?
Chyba chodzi o Mirka O. - ale nie wiem...
Czyżby Mirek nie wpuszczał płci pięknej na treningi?
Yoosiba, potwierdź, bo może chodzi o Huntera?
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba chodzi o Mirka O. - ale nie wiem...
Czyżby Mirek nie wpuszczał płci pięknej na treningi?
Na zawody(i to jeszcze dyplom daje

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Co to za trener?? No może lepiej przemilcze... To pewnie z powodu braku drugiej szatni:gdyby tak wszyscy mieli się razem przebierać w jednym miejscu... to jednak by nie przeszło
U nas też drugiej szatni nie ma. I wszyscy sie przebierająw jednym miejscu

Napisano Ponad rok temu

To już na pewno nie byłbym w domu przed północą....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Rickson ?
- Ponad rok temu
-
BJJ Lublin nowa sekcja? SP 43.
- Ponad rok temu
-
Gi Belt Escape