Masz prysznic na sali a nie myjesz sie po treningu, bo sie wstydzisz wejsc pod prysznic z chlopakami z treningu ? Nie czaje. Masz cos innego niz oni ? 8ONie ma ( ... ) północą....
Kobieta vs Facet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"...(A gdyby były w sekcji dziewczyny to wtedy) Tak wszyscy razem pod prysznic Kto podniesie mydło
To już na pewno nie byłbym w domu przed północą...."
Tam było "nie byłbym" - tryb oznajmujący, czas przyszły NIEDOKONANY, czy jakoś tak.
Wiesz, z mojego doświadczenia wynika, że wspólny prysznic z dziewczyną potrafi się bardzo przeciągnąć...
Tylko nie można przez przypadek wziąć ze sobą żelu do peelingu :wink:
A poza tym długie mycie bardzo wysusza skórę i trzeba wziąć oliwkę i ją nawilżyć...
O czym to ja miałem??
Aha no właśnie, prysznic z chłopkami jest ok. 100 razy krótszy niż z dziewczynami.
Napisano Ponad rok temu
a wy o podnoszeniu mydełek i prysznicach ... 8O
Napisano Ponad rok temu
Jej vortal o sztukach i sportach walki
a wy o podnoszeniu mydełek i prysznicach ... 8O
No wiesz- sztuki i sporty walki poruszają wiele aspektów - a po treningu umyć się trzeba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas nasz szczęście nie ma dziewczyn. Jak już pisałem na forum FSW, nie cierpię się sparować z nimi. No bo jak??? Objąć, dosiąść, złapać... Grr.... To ogranicza całą zabawę.
Każdy lubi co innego
Napisano Ponad rok temu
Natomiast u Mirasa nie moga. Boidae wpuszcza, stad tez mogles widziec dziewczyne u niego. Natomiast Mirek wyrzuca.
Napisano Ponad rok temu
U nas nasz szczęście nie ma dziewczyn. Jak już pisałem na forum FSW, nie cierpię się sparować z nimi. No bo jak??? Objąć, dosiąść, złapać... Grr.... To ogranicza całą zabawę.
P-Chan widzę że tezwolisz zabawęz facetami :twisted:
Kazama, nie wiesz czemu Mirek nie nie wpuszcza dziewczyn?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KOBIETY !! PRECZ Z SAL TRENINGOWYCH !!
Napisano Ponad rok temu
Na sekcji zaawansowanej są 2 koleżanki, a na początkującej jest ok 6-8.
Generalnie wolę z kolegami niż z koleżankami, ale nie mam nic przeciwko walce z płcią przeciwną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma" !
Napisano Ponad rok temu
aczkolwiek napewno nie VALIL TUDO bym sie z zadna kobieta...
Napisano Ponad rok temu
i bardzo im sie podobały sparingi ze mną. (...)bo sie wogóle nie krępowałem złapac tu czy tam zrobić to czy to.
No właśnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja powiem ze swojego doświadczenia, że w czasie treningu z dziewczyną nie myślę o seksualnych sprawach. Zajmuje mnie tylko trening a w danej chwili dziewczyna jest moim przeciwnikiem. Podobnie jak podczas treningu z facetami. Równie dobrze przecież trenując z nimi też mógłbym o tym myśleć, gdybym był np. biseksualny. Podczas sparingu poprostu nie ma na to czasu. Za chwilę twój przeciwnik założy ci dźwignię albo duszenie. Ja zaś nie mogę do tego dopuścić i zastosować jednocześnie którąś z tych technik jemu. Dlatego dla mnie ten problem nie istnieje. Co innego podczas wygłupów. Wtedy bardzo przyjemnie jest się potarzać z jakąś dziewczyną, czemu czasem się oddaję.
ja tam jak widze dziewczyne z ktora mialbym trenowac to nie potrafie tego tak latwo zapomniec...poza tym ze to sa ladne dziewczyny :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ja lubie z nimi cwiczyc - nie siluja sie, nie szarpia, nie maja ambicji niezwyciezonych i zeby to odwodnic nie sa gotowe zrobic sobie i przeciwnikowi ciezkiej kozntuzji, sa techniczne, bardzo szybkie, elastyczne i cechuja sie niekonwencjonalnymi zachowaniami. Slowem mozna przy okazji zdobyc sporo doswiadczen.
Jeden minus - po walkach z dziewczynami kazdy facet wydaje mi sie bardzo ciezki i bardzo silny, ale za to bardzo wolny
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rickson ?
- Ponad rok temu
-
BJJ Lublin nowa sekcja? SP 43.
- Ponad rok temu
-
Gi Belt Escape