Sparingi- Sosnowiec ,Katowice i okolice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poza tym Chriser00 co i gdzie trenujesz ?
Napisano Ponad rok temu
No chyba że kogoś interesuje sparing na bokeny :twisted:
... a z racji że jest to mój 66 post na tym forum, przesyłam satanistyczne pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie walka moze byc w kazdej formule tzn. rece, nogi , chwyty.. W jednych rzeczach jestem lepszy w innych gorszy ale w kazdym czegos sie da nauczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki ale Bytom to jednak kawalek..www.jujutsu.netpol.pl w srody sa sparingi zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja moglbym posparowac w wolnym czasie, ale obawiam sie ze bede go mial dopiero w ferie zimowe, wtedy mozemy sie umowic na spara.
Noo a od kiedy masz ferie bo ja od piatku ale spoko bedziesz mial czas to sie ugadamy. Jeszcze jacys chetni????
Napisano Ponad rok temu
Ferie zaczynaja sie chyba 28 albo 27 lutego i trwaja 2 tygodnie, podczas nich chcetnie bym posparowal tymbardziej ze nigdy tego wczesniej nie robilemJa moglbym posparowac w wolnym czasie, ale obawiam sie ze bede go mial dopiero w ferie zimowe, wtedy mozemy sie umowic na spara.
Noo a od kiedy masz ferie bo ja od piatku ale spoko bedziesz mial czas to sie ugadamy. Jeszcze jacys chetni????
Napisano Ponad rok temu
Ferie zaczynaja sie chyba 28 albo 27 lutego i trwaja 2 tygodnie, podczas nich chcetnie bym posparowal tymbardziej ze nigdy tego wczesniej nie robilemJa moglbym posparowac w wolnym czasie, ale obawiam sie ze bede go mial dopiero w ferie zimowe, wtedy mozemy sie umowic na spara.
no spoko ale jak nigdy nie sparowales to moze byc ciezko ale spoko puczzymy sie czegos
Napisano Ponad rok temu
Chriser będziesz trenował Bjj w Tychach czy w Katowicach??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będzie namiastka ulicy...
Ja powiedzmy, że też bym sie pisał.
Jakiś gaz lub broń mozna mieć ze sobą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Styl, technika czy szkoła co ważniejsze?
- Ponad rok temu
-
Otwarte zawody
- Ponad rok temu
-
Uzupelnienie dla Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Filmik( akikidocy obowiazkowo!!! ).
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Lublinie Muay Thai i Kick Boxing?
- Ponad rok temu
-
Sauna
- Ponad rok temu
-
Brak rekawic a sila ciosu
- Ponad rok temu
-
Cwiczyc czy nie z przeziebieniem?
- Ponad rok temu
-
czestochowa