Cześć.
Mam nie lada problem około 4 miesięcy temu doznałem kontuzji barku {SMILIES_PATH}/icon_e_sad.gif  dokładnie to stawu barkowego i po woli kontuzja przechodzi ale staw dalej trochę pobolewa. Chciałem zacząć z powrotem zacząć chodzić na siłownie i zastanawiam się nad jakimś regeneratorem stawów tylko nie wiem jaki wybrać. DORADŹCIE JAKI !

Bolący bark !
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Bolący bark !

Witam 
Miałem tak kiedyż z tmy zę ja tak dokładniej to mocnej kontucji nie miałem ale jak wyciskałem na kalte to bolał mnie bark i był słaby kupiłem Glukozamine (czy jak sie to tam pisze) + MSM firmy Trec Tania i aż 90 tabsów po połowie tabsów juz jnei czułem zę mnie boli bark, ale tak jak mówie ja tam mocnej kontuzji to nie miałem.

Miałem tak kiedyż z tmy zę ja tak dokładniej to mocnej kontucji nie miałem ale jak wyciskałem na kalte to bolał mnie bark i był słaby kupiłem Glukozamine (czy jak sie to tam pisze) + MSM firmy Trec Tania i aż 90 tabsów po połowie tabsów juz jnei czułem zę mnie boli bark, ale tak jak mówie ja tam mocnej kontuzji to nie miałem.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Problem z barkiem | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| uno problemoprawy bark | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Uraz barku | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Bóle barków | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| kontuzja barku. | Inne sporty | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Creatine Micronized 200Mesh + Dextrose + serwatka Creatine Micronized 200Mesh + Dextrose + serwatka- Ponad rok temu 
- 
			 Bcaa+wpc+Gainer 737+Izo PLUS Dawkowanie... Bcaa+wpc+Gainer 737+Izo PLUS Dawkowanie...- Ponad rok temu 
- 
			 HMB+All Stars Nitro Plex+Optium Neutrition HMB+All Stars Nitro Plex+Optium Neutrition- Ponad rok temu 
- 
			 JAK STOSOWAC N1T JAK STOSOWAC N1T- Ponad rok temu 
- 
			 Universal Storm (417 g) Universal Storm (417 g)EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 BSN NO Xplode BSN NO XplodeEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Białko serwatkowe- gdzie tanio kupić Białko serwatkowe- gdzie tanio kupić- Ponad rok temu 
- 
			 ULTIMATE Horse Power ULTIMATE Horse PowerEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Jednocześnie HMB i reduktor Jednocześnie HMB i reduktor- Ponad rok temu 
- 
			 Jaki Jabłczan?? Jaki Jabłczan??- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu