Czym dla was jest Aikido?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy chodzi ci o to, że ktoś ćwicząc aikido słyszy "głosy" i ma wizje?Czy Aikido jest dla was tylko sportem, sztuką walki, czy moze doznajecie jeszcze jakies niezwykłe odczuciz ćwicząc Aikido...?
Napisano Ponad rok temu
Czy Aikido jest dla was tylko sportem, sztuką walki, czy moze doznajecie jeszcze jakies niezwykłe odczuciz ćwicząc Aikido...?
Napisano Ponad rok temu
Czy chodzi ci o to, że ktoś ćwicząc aikido słyszy "głosy" i ma wizje?Czy Aikido jest dla was tylko sportem, sztuką walki, czy moze doznajecie jeszcze jakies niezwykłe odczuciz ćwicząc Aikido...?
Nie ale Gambit to bardzo ładnie ujął :wink:
Napisano Ponad rok temu
socjon, czymś niezwykłym, czyli czym? mógłbyś sprecyzować? niezwykły może być spływ Dunajcem albo podróż na Księżyc I co to znaczy "obiektywne ograniczenia"Dla mnie z powodu obiektywnych ograniczeń nie jest ani sportem, ani sztuką walki. Z konstrukcji pytania wynika, że jest czymś niezwykłym
Napisano Ponad rok temu
Jesli podbny temat juz był to sorry jeszcze nie zdążyłem all przeczytac
Napisano Ponad rok temu
Potraktuj uzytkowniow powaznie i zajrzyj najpierw do archiwum. Inczej bedziemy narażeni na notorycznie powtarzajace sie tematy.
Napisano Ponad rok temu
niech sie nie robi..
Potraktuj uzytkowniow powaznie i zajrzyj najpierw do archiwum. Inczej bedziemy narażeni na notorycznie powtarzajace sie tematy.
A czy powtarzając temat ja kogos traktuje niepoważnie?
Chciałem się tylko coś dowiedzieć o was - czy tak trudno napisać te kilka słów, chba ze was to męczy więc przepraszam... - jesli komuś ma to przeszkadzac, to mi wystarczy chwilowa odpowiedz a potem mozecie usunąc cały ten temat...
Od żadnej osoby nie dostałem jeszcze konkretnej odpowiedzi więc kto tu jest poważny a kto nie?
Jeśli faktycznie by wam zależało to byście chociaż dla mało-obeznanego forumowicza linka z niby takim istniejącym tematem wysłali
Napisano Ponad rok temu
Jestem zaskoczona, że jesteście niezbyt mili w stosunku do nowych użytkowników. Po tym forum spodziewałam się czegoś innego. Myślałam, że są tutaj ludzie przede wszystkim skorzy do pomocy, bo chyba idea aikido ma coś z tym wspólnego?
Napisano Ponad rok temu
Popieram Ni. Ja także całkiem niedawno zapisałam się na forum i nie miałam jeszcze czasu, by przejrzeć wszystkie tematy, bo jest ich całe mnóstwo
A czas ma napisanie tego postu i jeszcze jakiegos innego miałaś???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Och, twe zaskoczenie jest poniekąd słuszne, lecz wynika z naiwnego poglądu, że ludzie kierują sie zasadami o jakich mówią. Ludzie mówią ładnie, a robią to co jest w ich szeroko pojetym interesie. Jak można na kimś pojeździć za friko, to dlaczego nie? Będzie zabawnie.Jestem zaskoczona, że jesteście niezbyt mili w stosunku do nowych użytkowników. Po tym forum spodziewałam się czegoś innego. Myślałam, że są tutaj ludzie przede wszystkim skorzy do pomocy, bo chyba idea aikido ma coś z tym wspólnego?
Nie wiem czy zauważyłaś, ale niemalże każdy topik zaczyna się od jakiegoś tam pytania, a kończy się na wzajemnych wrzutach między ludźmi którzy mniej lub bardziej się znają /lubią bądź nie lubią/. No i zawartość konkretu mierzy się tu chyba w promilach
A czym jest aikido dla nas? Przecież każdy ćwiczy je, bo to lubi, bo sprawia mu to taką czy inna satysfakcję i przyjemność. Ze względu na to właśnie działamy, by osiągnąć zadowolenie. A jakie dla każdego jest bezpośrednie źródło tego zadowolenia, to ma chyba mniejsze znaczenie. Grunt by robić co się chce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zadac je mozna komus kto juz prowadzi sekcje (najlepiej mlodemu senseiowi)
brzmi ono tak:
Czy Aikido jest twoim sposobem zycia czy twoim sposobem na zycie???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tango argentynskie
- Ponad rok temu
-
20 procent skuteczności wg Fiodora.
- Ponad rok temu
-
Metodyka szkoleniowa
- Ponad rok temu