Dzięki dla Redakcji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szanowna Redakcjp dzisiaj dostałem przesyłke w której znalazłem kaligrafię japońską.Był tam też list z którego dowiedziałem sie że jest to nagroda w konkursie Budojo.Miła niespodzianka wielkie dzi`eki.
Cała przyjemność po naszej stronie, "sierotka Marysia" wylosowała, niebawem nowy konkurs Budojo, w numerze 4 i też będą ciekawe nagrody. 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Redakcjo, a czy szanowna małzonka wie, ze mówisz o niej per sierotka 8O Jak nie to marny twój los i nawet "czwarty dan na czarnym pasie" nie pomoże :bad-words: jak zarządzi separcaję od łoza i postawi szlaban na gary, a walizki bedą skakać po chodniku przed domem :wink: :wink: 8O przestraszony
Z numeru 4 Budojo dowiesz się że "Sierotka Marysia" ma na imię Marzena i nie pozostaje jeszcze w związku małżeńskim z zupełnie nikim, no chyba że coś przeoczyłem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No a możnaby dostac jakieś zdjęcie i numer telefonu tej "sierotki"???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No na zapas, bo jak sierotka będzię, jak mawiaja najstarsi gówale "w dechę" to telefon już będę miał, a jak nie, to po prostu oddam komus innemuGambit, a ty juz oblukales owa "sierotkę" czy tak na zapas bierzez telefon bo wolna. :wink: A może nie warto No chyba ze masz jakies zdjątko to wklej posmakujemy wszyscy
Grunt to uprzedzic całę resztę fighterskiej braci
Napisano Ponad rok temu
Godna podziwu zapobiegliwośc . Ale co jesli ona wyglada o tak:No na zapas, bo jak sierotka będzię, jak mawiaja najstarsi gówale "w dechę" to telefon już będę miał, a jak nie, to po prostu oddam komus innemuGambit, a ty juz oblukales owa "sierotkę" czy tak na zapas bierzez telefon bo wolna. :wink: A może nie warto No chyba ze masz jakies zdjątko to wklej posmakujemy wszyscy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie osmieliłbym sie pobieznie traktowac twych zacnych postów, ale obawiam sie ze nawet w stanie wskazującym nie namówiłbys mnie na tak jak wyżej wyglądająca sierotkę i to nawet gdybyś byl samym złotoustym Cycero czy innym mistrzem retoryki. Stad moja watpliwosć.
Kłaniam się nisko :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wielce Szanowny Białopióry Łabędziu.
Nie namówiłbym Cię nawet gdybyś był nawalony jak stodoła po żniwach, albowiem fach naganiacza jest mi zupełnie obcy Polowania zas na przedstawicielki płci pieknej prowadzę na trzeźwo, albowiem wszystkie kobiety są pieknę po procentach I prowadzę je sam, albowiem nic nie dzieli mężczyzn tak jak pociąg do tej samej baby, a ja bądź co bądź cenie sobie swoich kolegów.
Kłaniam się jeszcze niżej. Na znak przeogromnego szacunku.
Napisano Ponad rok temu
Do nóżek się sciele na znak mej czci i sympatii :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Godna podziwu zapobiegliwośc . Ale co jesli ona wyglada o tak:No na zapas, bo jak sierotka będzię, jak mawiaja najstarsi gówale "w dechę" to telefon już będę miał, a jak nie, to po prostu oddam komus innemuGambit, a ty juz oblukales owa "sierotkę" czy tak na zapas bierzez telefon bo wolna. :wink: A może nie warto No chyba ze masz jakies zdjątko to wklej posmakujemy wszyscy
przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Co zawdzięczamy Naszej Ukochanej Redakcji? :wink:
albo
Co Ty zrobiłeś dla rozwoju programu Uchi-deshi?
...łubudu dubu niech żyje nam Prezes Naszego Klubu...ups .sorry naszej Federacji.... :wink:
Pancer (niestety nie muzykalny)
Napisano Ponad rok temu
...łubudu dubu niech żyje nam Prezes Naszego Klubu...ups .sorry naszej Federacji.... :wink:
Pancer (niestety nie muzykalny)
patrzcie Państwo jaki dowciapny, na własnej piersi odchowałem a teraz to łubudubu sobie śpiewa....ech życje , i co to z tego wyrosło.... sadził człowiek kwiatek a tu katus wyrósł:? :? 8O 8O :? :?
Napisano Ponad rok temu
, na własnej piersi odchowałem
i nigdy piersi tej kąsać nie będe.....
Ależ Szanowna Redakcji,
Nigdy i nikomu nie bede w stanie wyrazić ile zawdzięczam Tobie w wielu dziedzinach życia (aikidockich i innych) poklon
Proszę byś traktował moje uwagi (możliwe, że czasami kąśliwe :wink: ) jako wyraz sympatii i chęci zachowania wzajemnych kontaktów na dotychczasowym poziomie (no z paroma wyjątkami :wink: ).
Pancer (szczerze oddany)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sęk w tym, że w mojej obecnej słabo to działa :wink:
Pancer (wazeliniarz z cukrem pudrem)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido + Jo
- Ponad rok temu
-
Lojalnosc
- Ponad rok temu
-
Samoobrona
- Ponad rok temu
-
spisek!!! :)
- Ponad rok temu
-
Video ze stazu z Kanai sensei
- Ponad rok temu
-
za co sprawiedliwie mozna byc wyrzuconym z dojo?
- Ponad rok temu
-
wyrzucona z dojo (sprawiedliwie)
- Ponad rok temu
-
Polscy Mistrzowie Aikido w sieci
- Ponad rok temu
-
piękna sztuka dla sztuki - o to chodzi
- Ponad rok temu
-
Sylwester w BUDOJO - zaproszenie