dylemat nt. kimono
Napisano Ponad rok temu
Styczen juz, egzaminy na 10 i 9 kyu sie zblizaja (troszke trema bedzie i jek sie nie wywale na glebe podczas mae kage z zenkutsu to bede dumny ) no i po egzaminach, zdanych badz nie warto kupic kimono.
Niestety ani tutaj, ani na innym forum nie znalazlem informacji nt dobrych a w miare tanich kimonek. Jedyne, co wyczytalem to to, ze maturo sie kurcza i lepiej kupic wieksze...
Patrzac na cene i marke, ktora gdzies tam obila mi sie juz o uszy, waham sie pomiedzy wspomnianym Maturo oraz Daniken. Co polecacie ? Moze jednak cos innego ?
Na dworcu w Katowicach widzialem kimonka stricte do kyokushin z naszytymi kangami, ale nie przyjrzalem sie zbytnio, wiec na razie pytam lepiej obeznanych...
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Ale decyzja nalezy do Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Bo jesli nie te 2 firmy (choc nadal czekam na ewentualne opinie nt powyzszych) to jakie ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i dzieki wszystkim za rady. Ostatecznie wybralem maturo model dla kyokushin. Kurna wczoraj poslali kimonka (kupowalem wraz z kumplem) priorytetem i wlasnie siedze i czekam, trening mam po 17, cos mi sie widze ze dzis jeszcze w tshircie bede latal
Napisano Ponad rok temu
stalin: byly, ale tylko te z kangami do przyszycia na cyca Innych nie widzialem...
No i dzieki wszystkim za rady. Ostatecznie wybralem maturo model dla kyokushin. Kurna wczoraj poslali kimonka (kupowalem wraz z kumplem) priorytetem i wlasnie siedze i czekam, trening mam po 17, cos mi sie widze ze dzis jeszcze w tshircie bede latal
kurde, no... ale lepszy cyc niż nic :wink: dzięki...
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam kimona Hunter- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Powedz od kiedy tradycyjny stroj kobiet w japoni (kimono) to to samo co karategi do praktyk sztuk walki drogi Michale?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tu pytanko: mam 182 cm wzrostu jaki rozmiar kupić? 180 czy 190 cm?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a czy wszystkie kimona kurczą się aż tak bardzo?
Napisano Ponad rok temu
A z tego co slyszalem to tak, wszystkie kimona nieco sie kurcza po pierwszych praniach...
Napisano Ponad rok temu
swoją kupiłem w pewnej sieci sklepów (nie będę uskuteczniał kryptoreklamy) za 120 pln. gramatura na moje oko 12 uncji. mam od kilku miesięcy i nie narzekam...
jedna uwaga. jeśli ktoś planuje zakup niefirmowy niech lepiej zabierze do sklepu kogoś kto zna się na szwach i materiałach, bo to że jest napisane 100% cotton to czasem o niczym nie świadczy.
powodzenia na polowaniu!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Czy można sprzedawać "kit" dzieciom?
- Ponad rok temu
-
SHOTOKAN w Trójmieście
- Ponad rok temu
-
KURS INSTRUKTORSKI w TORUNIU
- Ponad rok temu
-
Tsunami Power !!!!
- Ponad rok temu
-
jak skutecznie zniechęcić do treningu karate...
- Ponad rok temu
-
Tomasz Olejnik wielkim szefem kyokushin:
- Ponad rok temu
-
Kumite w kyokushin
- Ponad rok temu
-
pokazowa walka oyama karate
- Ponad rok temu
-
Wymagania na stopnie