dylemat nt. kimono
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a adres do kamikaze to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a nie jak podałem powyzej.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kaminari w Polsce juz zakończyło swoją działalność. Kiedyś na początku mieli naprawdę dobre karategi ale potem zrobił się z tego szmelc. Sam miałem dwie.
Napisano Ponad rok temu
Co to oznacza w maturo tak jest:
Czym się różni typ Student (model półcieżki) z typem Typ: Masters Standart (model ciężki)
z góry dziękuję za odpowiedź!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
porzadny model, nie kurczy sie w praniu, wytrzymale
takie jakie powinno byc porzadne karategi
Napisano Ponad rok temu
niestety teraz ja cie musze wyprowadzic z błędu...mcz-kt
Kaminari w Polsce juz zakończyło swoją działalność. Kiedyś na początku mieli naprawdę dobre karategi ale potem zrobił się z tego szmelc. Sam miałem dwie.
jest nowa firma "KAMINARI KARATEGI" której gi i pasy rozprowadze sklep KARATE KUMADE z Torunia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie udalo mi sie zebrac fundusze na nowa Karate-gi.(czyt. idzie gwiazdka :-P )
Zastanawiam sie nad firma.Bardziej zdecydowany jestem na Kamikaze.Ale w gre wchodzi jeszcze Shureido.Jesli chodzi o kamikaze zastanawiam sie nad modelem Europa:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oraz nad modelem Monarch :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Roznica cenowa znaczna i zastanawiam sie czy warta zainwestowania w te drozsza.
Oba modele sa dzielem "projektanta" Hiroshi Shirai:-D jak to ktos wczesniej napisal.Chyba nie zdawala sobie ta osoba sprawy ze ow "projektant" jest wielkim mistrzem Karate (9 Dan) :-) .Ale nie wazne....
To ze zaprojektowal ja sam Maestro Shirai sprawia ze na starcie to wlasnie Kamikaze ma przewage nad Shureido ale do swiat jeszcze troche czasu jest, wiec moze ktos mnie przekona do zmiany na inna firme.
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Osobiście używam emperora i ćwiczy się w nim wcale nie gorzej niż w gi, które kupiłem sobie w lumpeksie za astronomiczną sumę 20 PLN, a że skróciłem nogawki i rękawy to mam absolutnie wyjątkowe gi może nie projektowane ale modyfikowane by chemik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
a pozatym to zalezy nie masz za duzo pieniedzy to kup Maturo a jesli masz nadmiar kup tokaido:) ale ja osobiscie polecam hokkaido
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Czy można sprzedawać "kit" dzieciom?
- Ponad rok temu
-
SHOTOKAN w Trójmieście
- Ponad rok temu
-
KURS INSTRUKTORSKI w TORUNIU
- Ponad rok temu
-
Tsunami Power !!!!
- Ponad rok temu
-
jak skutecznie zniechęcić do treningu karate...
- Ponad rok temu
-
Tomasz Olejnik wielkim szefem kyokushin:
- Ponad rok temu
-
Kumite w kyokushin
- Ponad rok temu
-
pokazowa walka oyama karate
- Ponad rok temu
-
Wymagania na stopnie