Ach te zasady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Aha, nas też drażnią niektóre ograniczenia. Dlatego też zgodnie z zasadą "dla każdego coś miłego" startujemy sobie w zawodach wg róznych regulaminów...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
A mnie denerwuje, że w wtf-ie nie możesz kopać lowkicków i z rąk dużego użytku nie zrobisz...ale co na to poradzisz ??
ale w thai boxingu można więc wystarczy zmienić styl i będziesz happy
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Może masz racje, sędziego zrobie już niedługo i się wtedy przekonam.Narazie wychodze z założenia, że jak wychodzisz na mate to wiesz, że nie będziesz się obmacywał po przyjacielsku, tylko przeciwnik chce ci dowalić. :twisted: To chyba w K-1 sędzia mówi do zawodników BROŃ SIĘ SAm(self jor protekt)nazeem, jak startowałem też mnie to wkurzało
, jak zaczniesz sędziować i będziesz prowadził walkę na macie zadasz sobie pytanie - kto za to beknie, jak komuś coś się stanie?

Napisano Ponad rok temu

A zawody TKD to nie K1. Nie te gabaryty, nie ta waga, nie te zasady. Zawody (chodzi mi o ITF) są po to żeby wykazać przewagę techniczną. Gdyby przepisy były inne nie wiadomo jak wyglądałyby walki.
Jak komuś nie odpowiada startowac nie musi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W ITF-ie ponoc panuje lekki kontakt, ale wystarczy pojechać na zawody żeby zobaczyć jak jest lekki

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ani to ładnie wygląda, ani nie jest skuteczne, no ale oczywiście jest zgodne z panującymi zasadami!
w walce light contact powinno sie zadawac pojedyncze, podwójne, max potrójne uderzenia, a nie jakieś kołowrotki!!!!!!!
to przypomina sfrustrowanego cżłowieka, a nie zawodnika MA

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
TKD a Karate + Moo Kwang
- Ponad rok temu
-
Poraszka na ulicy a regularne treningi....
- Ponad rok temu
-
Sparingi, walki bez limitu kategorii, czy to ma sens.
- Ponad rok temu
-
ITF + WTF = ??????
- Ponad rok temu
-
Kto pamięta szkolę Dan Kyol z Lublina?
- Ponad rok temu
-
Taekwondo Moo Duk Kwan
- Ponad rok temu
-
TAEKWONDO w...