Mam nastepujace pytanie jakie cwiczenia najlepiej robic abym mogl sie w miare swobodnie podciagac .Obecnie moge sie podciagnac max 2 razy
![:X](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/X.gif)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brzmi to nielogicznie ale jest logiczne (no moze nie calkiemPodciagaj sie tak zeby ci bylo wygodnie. A podciaganie samo w sobie jest cwiczeniem a ty chcesz cwiczenia zeby robic cwiczenie ? Z logicznego pynktu widzenia to jest nielogiczne. Rob czesc po te dwa podciagniecia i sie wyrobisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale chce schudnac tak do 87-8
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Autor topicu zapytal co zrobic aby zwiększyc ilosc podciągnięć, nie prosil o wypisywanie ile kto robi i jak. :wink: :wink:Ja robie max 15 a zeby dojsc do 20 cwicze tak 4 x 5 podciagniec przerwy 20 sek i wmiare postepow krutsze jestem przy 10 sec po jakims miesiacu. Zaczynalem miesiac temu robiac 12. Cwicze roznie ale kilka razy w tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sobie zawiesilem drazek w przedpokoju i sobie postanowilem ze za kazdym razem jak bede wchodzil do pokoju to sie raz podciagne .....z biegiem czasu postanowiena odnosnie liczby ruchow sie zwiekszyly teraz na luzie moge sie podciagnac 10 razy (a nie chwalac sie chodze po chacie czesto bo mieszkam w kawalerce
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu