Powinno się usuwać którzy po raz kolejny po przypadkowym strzale w ryja w nerwach oddają bo nie mogą się pohamować,rozumiem kontrola na jodan itp,i nie chodzi mi żę oddają w jiu kumite ale w kihon ipon kumite np.
To tak się wogóle zdarza?
Napisano Ponad rok temu
Powinno się usuwać którzy po raz kolejny po przypadkowym strzale w ryja w nerwach oddają bo nie mogą się pohamować,rozumiem kontrola na jodan itp,i nie chodzi mi żę oddają w jiu kumite ale w kihon ipon kumite np.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak prosilam, zeby kontynuowac te korespondencje mailem...
Naprawde nie chcialam juz wywolywac na forum imion ani nazwisk, ale rozumiem, ze poczules sie sprowokowany. Jesli tak, to z mojej strony byla to niezamierzona prowokacja,
Teraz co? Czego oczekujesz? Bedziemy sie licytowac, kto z wymienionych przez ciebie osob jaki ma stopien w aikido, kto jak dlugo cwiczy, kto od kogo sie uczyl aikido? Nie robmy tego, prosze, albo jesli juz, to przejdzmy na maile...
Ciszej juz nad ta trumna...
Tak naprawde, ilu aikidokow ta cala dramatyczna sytacja z listopada dotyczy
Jeszcze raz prosze, niech kazdy pozostanie przy swojej wersji wydarzen.
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, rozumiem... Mistrz Roman juz sie zbliza, nieprawdaz Przyszly weekend w Gliwicach mam na mysli, naturalnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja uważąm że ojca mam jednego i na pewno nie bedzie nim moj ewentualny sensej.A na szacunek trzeba sobie zasłuzyc i jest to bardzo cięzka praca...poza tym czy twój "ojciec" bierze od ciebie pieniążki za nauke..?
Skoro sensej bierze pieniązki za treningi to chcąc niechcąc jest to dla niego praca zarobkowa.I tak ją traktuje.Sam duch aikido powoduje iz staramy sie nie traktować tego tylko przyziemnie (i sama sobie to też cenię..!!)ale bez przesady...wszystko ma swoje granice wiec ufać BEZGRANICZNIE swojemu sensejowi to lekka przesada..a lojalnośc też jest tutaj dyskusyjna...szczegolnie w temacie poruszonym przez ariczie czyli sprawa ustrońsko-cieszyństa.
Nie chce tu obrazic nikogo ale wydaje mi sie że człowiek jest tylko człowiekiem i często popełnia błedy..wiec zastanów sie co masz na myśli mówiąc o lojalności czy ona też ma lub nie swoje granice w twoim mniemaniu ok?
Serdecznie pozdrawiam i witam na forum drogi lordzieprzemo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak zbliża się jak masz ochotę to zapraszamy oczywiście o ile dostaniesz pozwolenie my tego sprawdzać nie będziemy ale żebyś nie miała problemów. Zresztą wszyscy ze Stowarzyszenia są mile widziani i wbrew pewnej opinii nie jest to impreza nastawiona na komercję :wink:
Pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to "Sensei" Kazoku poinformował chyba swoich uczniów, że staż jest i mogą na niego jechać.
Zmądrzał? :wink:
pozdrawiam
Genjuro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miszcz Roman . Moze ktos napisze epos o miszczu Romanie, jak to powiedziala kiedys redakcja na jednym stazu "najwyzszym stopniu aikido w Polsce"?
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu