Jaką broń zabrać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale moze ktos z was widzial bat w formach kung fu. to jest piekne.
kurcze zakochałem sie jak to zobaczyłem.
Napisano Ponad rok temu
Jest inny problem w tej sytuacji. Jeśli stłuczesz dwóch kolesi przy swoim autku. to czy następnego bądź innego dnia będziesz miał cąłe opony lub szyby ? :?
No z tym może być największy problem.
Trzeba pamiętać, aby wytłumaczyć potencjanym sprawcom takiego czynu, aby to im w ogóle nie przyszło na myśl bo... akcja odwetowa zawsze może pójść w drugą stronę i wtedy będzie jeszcze gorzej aniżeli teraz zostali poturbowani :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
moj siostrzeniec, srutówką zrobił taka zadyme, ze 4 kolesi lezało bez ruchu na ziemia az do przyjazdu policji.
Mysleli, ze to bron ostra, czy nie ?
Napisano Ponad rok temu
Lub wyjść z dwiema siekierami i liczyć że wywołasz dobry efekt psychologiczny i wezmą cię za takiego psychola co na prawdę może zbić. Wtedy raczej uciekną.
Pistolet wiatrówka to też fajna sprawa. Dobry do blefu, a jak trzeba użyć to mozesz zacząć strzelać, krzywdy wielkiej nie zrobisz a cos napewno poczują. Jednak zawsze radze mieć jeszcze coś dodatkowego w zapasie.
Bardzo fajne jest też Nunchaku. Jeśli umiesz się nim bić a nie tylko machać. Wymiatanie nunchem robi duże wrażenie i efekt psychologiczny - dresiki mogą wymięknąć. Potencjalnie zadane obrażenia nie będą zbyt ciężkie. Dobrze jest mieć w domu jakąś samoróbkę, którą można potem wyrzucić jak policja przyjedzie i pójść pokazać jakiś kijek, że to niby za jego pomocą. Bo za nim policja przyjedzie to minie czasu jak lasu. Jak znam życie.
Nóż odradzam, musisz liczyć się z tym że któryś z nich też może wyciągnąć, lub że możesz kogoś nieumyślnie zabić. No chyba że ćwiczysz długo nożem i wiesz co robić.
Napisano Ponad rok temu
chociaż jak znam sibie to zareagowałbym impulsywnie(czyli tak jak kumpel)a dopiero póżniej bym myślał...
Napisano Ponad rok temu
Po co policja jak jest po sprawie, chciał sie zalegalizować czy co Przecież wiadomo z zasady że najpierw policja zawsze będzie bardziej brała strone poszkodowanego, chyba nawet proceduralnie musi w takiej sytuacji.
Dziadek co zatłukł nożem trzech koksów z mercedesa a dwóch ranił też został oskarżony o napaść. Dziadek jadący na rowerze napadł pięciu kosków w merolu A jednak został oskarżony o napaść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i psa zeby pozniej miec co do smyczy..
a ze mam 2 psy to wzial bym 2 smycze..
no i 2 psy...
tylko smochodu nie mam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
akcje w sylwestra
- Ponad rok temu
-
Podawanie ręki jako forma rozpoczącia ataku
- Ponad rok temu
-
Honor na ulicy
- Ponad rok temu
-
statystyki o skinach etc.
- Ponad rok temu
-
Z zycia wziete...
- Ponad rok temu
-
Badz jak rottweiler!! Co za system, co za teksty!
- Ponad rok temu
-
Granice obrony koniecznej
- Ponad rok temu
-
BJJ czy Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
aikido jako dodatek do taja i bjj
- Ponad rok temu
-
Anonimowe zgloszenie?