Sylwester w BUDOJO - zaproszenie
Napisano Ponad rok temu
Czy znacie jakieś szczegóły dotyczące tego programu uchideschi, który miał ruszyć w BUDOJO ?
Może na forum jest jakiś uczestnik, który mógłby się z nami podzielić swoimi wrażeniami ?
Napisano Ponad rok temu
Trzeba przyjść, zadzwonić umówić się z szanownym redaktorem i wszystko staje się jasne. 8)
Napisano Ponad rok temu
Program jest dość indywidualna sprawą (z indywidualnym podejściem do każdego), tak więc większość informacji uzyskują obie strony w INDYWIDUALNEJ rozmowie.
Trzeba przyjść, zadzwonić umówić się z szanownym redaktorem i wszystko staje się jasne. 8)
To to ja wiem.
Chciałem się czegoś dowiedzieć od jakiegoś uczestnika, bądź obserwatora
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie:
Czy znacie jakieś szczegóły dotyczące tego programu uchideschi, który miał ruszyć w BUDOJO ?
Może na forum jest jakiś uczestnik, który mógłby się z nami podzielić swoimi wrażeniami ?
Uchideshi to program prywatny,uzgadniany indywidualnie, uczestnicy zajmują się ciężką pracą, ale nie mają zakazu dzielenia się wrażeniami
Napisano Ponad rok temu
Tylko siasc i plakac rze sie niebylo, no cusz ale taki to jusz los nieda sie byc w 2 miejscach naraz (chyba ze sie ma 10 dan) trzeba czasem zadbac o wlasnych gosci. Moze dalo by sie zrobic poprawinki? :wink:
Poprawiny są w planach, tak więc bądźcie czujni. Wstępnie rezerwujcie czas na koniec stycznia.
Już teraz możecie wysłać swoje zgłoszenie o chęci przyjścia na adres: dojo@budojo.pl
Każdy kto wyśle zostanie indywidualnie poinformowany o szczegółach (jak tylko będą)
Napisano Ponad rok temu
P.S. A za obsługe prasowa to się jakoś policzymy; faktura umowa zlecenie wiesz jestem otwarty na propozycje :wink: :wink: 8)
Dawaj fakturę biorę wszystkie, jedna więcej niezapłacona nie robi różnicy 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Ok to jeszcze dopisze ten raz do fakturyDawaj fakturę biorę wszystkie, jedna więcej niezapłacona nie robi różnicy 8) 8)
"Pajacyk" ze strony budojo:
Mam pytanie czy w owym pokoju (uroczym of course) do spotkań z japońskim tatami ze słomy ryżowej mozna sie też spotkać z innymi przedmiotami które stworzą atmosferę słuzacą oderwaniu od napięć i stresów zbieganej codzienności Czy wpada tam czasem jakis zestresowany materac gimnastyczny, albo wzruszony siennik kolonijny tudzież ta przystaoja, smukła wykładzina biurowa Pałam żadzą blizszego ich spotkania w uroczym ( co juz ustalilismy) pokoikuOśrodek Budojo to zupełnie wyjątkowe, na skalę ogólnopolską, miejsce. Własny ogród oraz uroczy pokój do spotkań z oryginalnym japońskim tatami ze słomy ryżowej stworzą atmosferę, która pozwoli całkowicie oderwać się od stresów i napięć zabieganej codzienności.
Łabędź (targany żadzami )
Napisano Ponad rok temu
powinno być:.... pokój do bliskich spotkań trzeciego stopnia z oryginalnym tatami pokrytym gejszą nietutejszą....
niestety grafik rezerwacji wypełniony do końca 2007 roku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niestety grafik rezerwacji wypełniony do końca 2007 roku :wink:
Kobiety w ciazy, starcy(TO JA!!!!) oraz invalidzi wojenni(to Jezyk :wink: ) sa poza kolejnoscia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A bilety dla mnie zdazysz przyslac? 8)
Bilety wysłane ....zamiast samolotem przypłyniesz tym nowym Tytanickiem co go Miłościwie ci panująca niedawno wodowała,
po drodze ćwicz kokyu ho na icebergach, a i weź wiosło jakby co. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Honorarium za poprzednie nie wpłyneło, suwenira obiecanego listonosz nie przyniósł to poczułem sie zwolniony z obowiązku sledzenia prasowej aktywnosci budojo.Łabędziku prasowy, nie śpij, jeszcze jedna gazetka napisała o sylwestrze w Budojo, może i tam wykryjesz jakieś pikantne szczególiki
A że pikantnie bedzie to pewne, bowiem śmiem twierdzić ze równanie:
Redakcja + media* = smakowite zamieszanie
jest zawsze prawdziwe :wink: 8)
* media rózne, w tym elektroniczne, drukowane, tudziez audio :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bilety wysłane ....zamiast samolotem przypłyniesz tym nowym Tytanickiem co go Miłościwie ci panująca niedawno wodowała,
po drodze ćwicz kokyu ho na icebergach, a i weź wiosło jakby co. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
Czekam i czekam.....zadne bilety nie przychodza Obiecanki cacanki a glupiemu radosc...
U nas zadna milosciwa nie panuje :twisted: :twisted: :twisted:
VIVE QUEBEC LIIIIIIIIIBRE!!!
Napisano Ponad rok temu
A u nas w TV mówili, ze panuje - królowa Zima :wink:U nas zadna milosciwa nie panuje :twisted: :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odwrócony miecz.
- Ponad rok temu
-
bajka o aikido
- Ponad rok temu
-
Konkurs Majki --- Rodowod nicka: PANCER
- Ponad rok temu
-
40 rocznica zalozenia NYAikikai
- Ponad rok temu
-
Żeby tylko sekta...
- Ponad rok temu
-
Jak zmienić Aikido by w rok uczyło obrony przed serią... ;)
- Ponad rok temu
-
Trening zaawansowany, lub jego brak.
- Ponad rok temu
-
From Berlin to all of you
- Ponad rok temu
-
mini-pokaz aikido w M1
- Ponad rok temu
-
Zimowy oboz aikido 2004 (borowice)