Highlight z zawodów Full-Contact
Napisano Ponad rok temu
Przegladając wyniki tych zawodów widać że wiele medali zdobyli zawodnicy zza wschodniej granicy. Jakie style reprezentowali?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Waga open - Alexej Gurejev- Jujutsu Kodokan, chyba od poczatku kariery,
Ekipa z innej szkoly ju-jutsu - Yawara to Gatowski, ktory otrzymal telewizor i kilku innych (on akurat cale lata cwiczyl na worku w domu oraz nie jestem pewny ale chyba zapasy, ju-jutsu stosunkowo niedlugo, bo pewnie teraz bedzie ze 3 lata), Kolejna szkola z Sankt Petersburga, ich trener to karateka i kick-boxer (od kilku lat tez ju-jutsu) Ruslan Akumov (walczyl w Pankrationach) a zawodnicy, to miedzy innnymi ten co fajny zrobil knockuot z obotu i rzucal zapasniczo (trenowal dlugo zapasy, teraz robi samo bojowe), jego koledzy to rowniez sambisci czesto wywodzacy sie z zapasow.
Tyle wiem, czesto tez pisali ze free-fighting. Warto wiedziec ze na wschodzie i czesto w zachodnich krajach judo to te same federacje co ju-jutsu, bezkonfliktowo cwicza i jedno i drugie - stad dobre efekty.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piosenka nazywa się chyba Spacelord, ale nie ręczę.
Napisano Ponad rok temu
Co do uwag o wiatrakach to naprawdę nie ma się co czepiać. Często mimo wszystko adrenalina powoduje że o technice trochę się zapomina. Jedno pytanko. Jaka to sekcja ze świętochłowic się prezentowała??
pozdro
Napisano Ponad rok temu
thx
Napisano Ponad rok temu
Trochę siara tak dostać, widać, że się kompletnie takiego czegoś nie spodziewał i tamten to świetnie wykorzystał.
Masakra.
Napisano Ponad rok temu
Byłbym wdzięczny lub podać innego linka gdzie to jeszcze jest
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanie... w jakich systemach byli szkoleni zawodnicy którzy walczyli na tym filmie. Oczywiście nie chodzi mi konkretnie tylko raczej ogólnie rzecz biorąc.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Moze Ju-Jutsu? Tak jest napisane na poczatku filmujak już odświerzyliście ten temat...
mam takie pytanie... w jakich systemach byli szkoleni zawodnicy którzy walczyli na tym filmie. Oczywiście nie chodzi mi konkretnie tylko raczej ogólnie rzecz biorąc.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taniec przed walka ??
- Ponad rok temu
-
garda
- Ponad rok temu
-
Na co zapisalibyscie swoje male dziecko?
- Ponad rok temu
-
ślub w kimonach
- Ponad rok temu
-
Uderzenie dlonmi w uszy
- Ponad rok temu
-
fighter wanted for videogame
- Ponad rok temu
-
Prasowanie
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki w Tarnowie: Co teraz sie cwiczy ?
- Ponad rok temu
-
szukam SZTUKI walki dla siebie...
- Ponad rok temu
-
Jak często jeździcie na seminaria?
- Ponad rok temu