Kung-fu a Qigong
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A propos Kai Uwe Pela. Przypadkowo wpadłem parę tygodni temu na jakieś niemieckie forum, patrzę, a tam pisze Kai Uwe Pel ... o stylu Chen taijiquan.
ostatnio uczyl modliszki w szanghaju w chin woo (widzialem go na stronce chin woo z szanghaju, a byl chyba tez prezesem niemieckiego chin woo) ale to bylo jakis czas temu. wczesniej byl chyba w singapurze. tam spotkal go znajomy, ale z tego co opowiadal facet sie bardzo zmienil od czasow kiedy przyjezdzal do polski. ostatni raz spotkalismy go chyba w perugii na turnieju w 98' albo 99'. nie wiem jak teraz ale kiedys byl bardzo dobry.
Napisano Ponad rok temu
ostatnio uczyl modliszki w szanghaju w chin woo (widzialem go na stronce chin woo z szanghaju, a byl chyba tez prezesem niemieckiego chin woo) ale to bylo jakis czas temu. wczesniej byl chyba w singapurze. tam spotkal go znajomy, ale z tego co opowiadal facet sie bardzo zmienil od czasow kiedy przyjezdzal do polski. ostatni raz spotkalismy go chyba w perugii na turnieju w 98' albo 99'. nie wiem jak teraz ale kiedys byl bardzo dobry.
Adres tej stronki to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jeśli mówi prawdę to jest on w Shanghaju gdzie naucza w Chin Woo qixing tanglang quan.
MW
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji o qigong'ach i nie tylko...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ewolucja
- Ponad rok temu
-
jiu jie bian (kupię)
- Ponad rok temu
-
Shao Lin na swiecie
- Ponad rok temu