Shao Lin na swiecie
Napisano Ponad rok temu
napewno juz ten temat byl walkowany nie raz, ale mam pare pytan odnosnie sensu bycia uczniem w tego typu osrodkach ;-)
Mam raczej na mysli dwa
1. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - byl ktos tam ? co o tym myslicie ?
2. "Shao Lin w Austrii" - czyli w Wiedniu. Dosc tanio i _ponoc_ solidnie...
Dzieki z gory
Napisano Ponad rok temu
 zastrzezen mozna miec. Ogolnie polecam lekture wywiadu  z Jarkiem Szymanskim (jest to w jakichs dwu archiwalnych numerach "Swiata Nei Jia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sadze tez ze Tomasz, jako osoba cwiczaca w Chinach i sporo wiedzaca o kwestiach zwiazanych z szeroko pojeta autentycznoscia stylow, przekazow itd. mialby cos do powiedzenia.
  zastrzezen mozna miec. Ogolnie polecam lekture wywiadu  z Jarkiem Szymanskim (jest to w jakichs dwu archiwalnych numerach "Swiata Nei Jia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sadze tez ze Tomasz, jako osoba cwiczaca w Chinach i sporo wiedzaca o kwestiach zwiazanych z szeroko pojeta autentycznoscia stylow, przekazow itd. mialby cos do powiedzenia.   (Jednoczesnie przepraszam zainteresowanego za "wywolywanie do tablicy"). Co powiedziawszy ide spac.
  (Jednoczesnie przepraszam zainteresowanego za "wywolywanie do tablicy"). Co powiedziawszy ide spac.   

Napisano Ponad rok temu
dzieki za odowiedz.
Czekam na dalsze komentarze ;]
jako ze wywolano mnie do tablicy to napisze jedno zdanie:
juz na ten temat pisalem tyle razy ze mnie sie nie chce.... w archiwum jest tego od groma i w dodatku we wspomnianym magazynie neijia byl tez moj artykul na temat treningu w Chinach i tez tam bylo Shaolinie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Drewniany Manekin Drewniany Manekin- Ponad rok temu 
- 
			 Jak to jest naprawdę? Jak to jest naprawdę?- Ponad rok temu 
- 
			 KF na ursynowie KF na ursynowie- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie jet WT? Gdzie jet WT?- Ponad rok temu 
- 
			 Sparingi w Warszawie? Sparingi w Warszawie?- Ponad rok temu 
- 
			 Baqua Baqua- Ponad rok temu 
- 
			 Choy Li Fut a Choy Lee Fut Choy Li Fut a Choy Lee Fut- Ponad rok temu 
- 
			 Sekcja Pszczyńskiej Akademii Sztuk Walki w Warszawie Sekcja Pszczyńskiej Akademii Sztuk Walki w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 wing tsun - odmiany wing tsun - odmiany- Ponad rok temu 
- 
			 Kung fu - ulica- sport Kung fu - ulica- sport- Ponad rok temu