Czym wypchać worek??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
ja na poczatku wypchalem go takim "mialem" drzewnym jaki pozostaje po cieci plyt wiorowych, ale okazalo sie, ze to kiepski pomysl. mocno ubite scinki tekstylne to najlepsze rozwiazanie. poszukaj w okolicy jakiejs firmy, ktora szyje ubrania - na pewno znajdziesz u nich scinki za free.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a) Mój pokój. Niestety sufit jest drewniany i mam wątpliwości czy utrzyma 10 kilowy worek. Mogę kupić worek pusty i wyphać goczymś lekkim. Ale czy to ma znaczenie że worek jest leki? Czym bym mógł wypchać worek czymś tak lekkim by nie przeciążyć sufitu?
pokój mojej sostry. Idealna wysokość, idealna ilość miejsca, idealna ściana z betonu( reszta ścian nie kwalifikuje sie) ale moja sisotra się nei zgodziła
c)Piwnica. Wymaga gruntownego remontu ale sufit porządny, betonowy sufit z stalowymi belkami i w miare dużo miejsca nawet dla dwóch osób.
Można bez problemu powiesić nawet 100 kg i nci sie nei stanie. Niestety remont piwnicy był by czasochlonny i kosztowny.
Którą z opcji mi doradzacie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
c)Piwnica. Wymaga gruntownego remontu
Czyli? Po co? Ważne by była podłoga, sufit i zamykane solidne drzwi. Reszta to może być burdel :wink:
Lekki worek - zapomnij chłopie od razu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
c)Piwnica. Wymaga gruntownego remontu
Czyli? Po co? Ważne by była podłoga, sufit i zamykane solidne drzwi. Reszta to może być burdel :wink:
Lekki worek - zapomnij chłopie od razu.
Nie chce być uważany za wygodnisia ale słysząłem że duoż kurzu i wilgoci źle działa na organizm. Ale wybrałem juzpiwnic. Będę mógł tam e zanjomym ćwiczyc techniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest jeden minus piwnicy. Dla mnie bardzo duży: nie można raczej na bosaka na worku poćwiczyć. To zależy od nawierzchni ale generalnie jest to zimny, kruszący się beton. Próbowałem na boso - na upartego można ale jak jest zimno to dość średnio przyjemnie i zaziębienie murowane.
Jak się w piwnicy za bardzo kurzy to proponyuję beton na glebie pomalować gruntem, takim jak pod wylewki samopoziomujące się stosuje. Baniak 5 litrowy kosztuje ze 30 zeta. Doskonałe to nie jest bo się wytrze po jakim czasie, ale jako półśrodek może być.
Jak się ma kolejną stówkę to można sobie taką masę samopoziomującą wylać i wtedy sala treningowa jak marzenie. I na boso można ćwiczyć i kurzu nie ma. Zadanie jest sosunkowo łatwe technicznie do zrealizowania nawet dla amatora ...z mieszadłem i wiertarką.
Napisano Ponad rok temu
Mam możliwość zakupu worka z prawdziwej skóry o wyskości 150 cm.Czy jest to dobra cena??
Napisano Ponad rok temu
worek ten moge kupić za 150 zł
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrz Polski w boksie 1977/79
- Ponad rok temu
-
Muay - Pytanie
- Ponad rok temu
-