Marek Gozdecki i teningi KM w W-wie
Napisano Ponad rok temu
Moze porownanie do innych instruktorow? Marek kladzie b.duzy nacisk na parter co jest chyba wyjatkiem w KM, stad wszelkie porownania moglyby by byc b.ciekawe.
Mile widziane komentarze od tych, ktorzy zetkneli sie z Markiem a pozniej probowali swoich sil gdzie indziej (np. u KSawickiego n.t. ktorego ostatnio toczyla sie dyskusja)
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marka znam osobiscie - nie wiem co konkretnie robi ale bardzo rozsadny czlowiek
Tez tak mysle :-) ale jestem ciekaw porownan.
Pare m-cy temu dosc duza grupa zrezygnowala z treningow u Marka i poszla trenowac do KSawickiego. Dla tych, ktorzy zostali to lepiej, grupa jest mniejsza, a i duzo zmienilo sie na plus. Co sadza ci, ktorzy trenuja u Krzyska a znaja Marka?
Temat o tyle ciekawy, bo u Marka jest duzo wiecej parteru niz gdzie indziej na KM - co jest duza zaleta -choc jesli sie myle to prosze o wyprowadzenie mnie z bledu :-)
Napisano Ponad rok temu
mi tak srednio odpowiada K.Sawicki, ale opinia o nim pośród tych któzy robili razem z nim kursy jest taka, że jest stworzony do KM:)
łądny opisiik stary:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w warszawie jest jeszcze oprócz gozdeckiego i sawickiego rogowski czy tez rogalski(zapomniałem) i u niego treningi wygladają naprawde solidnie i ciekawie
Jarek Rogowski, polecam.
Instruktor z Lodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiekszość dobrych instruktorów uczy przewaznie w tyg w 2-3 miastach. jak oni daja rade to pogodzic? piszesz ze instruktor z łodzi hehe mozliwe ale też z całym przekonaniem i z warszawy. no chyba ze ma brata bliźniaka pozdr.w warszawie jest jeszcze oprócz gozdeckiego i sawickiego rogowski czy tez rogalski(zapomniałem) i u niego treningi wygladają naprawde solidnie i ciekawie
Jarek Rogowski, polecam.
Instruktor z Lodzi.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zajzyj tam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]a kto jeszcze uczy w wawie i na ścianie wschodniej?
Napisano Ponad rok temu
wiekszość dobrych instruktorów uczy przewaznie w tyg w 2-3 miastach. jak oni daja rade to pogodzic? piszesz ze instruktor z łodzi hehe mozliwe ale też z całym przekonaniem i z warszawy. no chyba ze ma brata bliźniaka pozdr.
Wydaje mi sie ze z Lodzi do Warszawy nie jest az tak daleko.
A Jarek Rogowski niewatpliwie jest z Lodzi, bo tutaj mieszka. W Warszawie prowadzi po prostu druga sekcje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiście lubię parter i wszystko co siez nim wiążę. Podstawowy problem polega na tym że nie można uczyć w KM parteru kogoś kto ma mały staż(rok, półtora). Dlaczego? Ponieważ zacznie akceptować to że przeciwnik go będzie klinczował, obchwytywał, sprowadzał do tego nieszczęsnego parteru i tam ty dopiero będziesz sie bronił.. Duzo za późno. A co jeśli jest ich dwóch? Też to zaakceptujesz? W KM jak we wszystkim trzeba mieć określony plan pracy, a nie robić to na co mam dziś ochotę. M.Gozdecki takiego planu nie miał i nie ma!!
Ponadto wiele osób skarży sie na jego olewactwo i takie typowe komercyjne podejście do problemu. Jest napewno twardym zawodnikiem, ale to wcale nie znaczy, że jest równie dobrym trenerem. I to jest jego cały problem. Ludzie którzy trenowali u niego i przeszli do K.Sawickiego stwierdzili, że tracili czas (cenny czas) po tym jak zobaczyli jak może wyglądać plan pracy trenera.
Pozdrawiam
Ps. do "rafaik" Isztwan to dobry szkoleniowiec. Nie zawsze trzeba dostać w dupę ,żeby coś wynieś z treningu. I no cóż nie porównuj nikogo do mistrza ;-)
Napisano Ponad rok temu
I widac ze wie co robi.
Napisano Ponad rok temu
w warszawie jest jeszcze oprócz gozdeckiego i sawickiego rogowski czy tez rogalski(zapomniałem) i u niego treningi wygladają naprawde solidnie i ciekawie.
Jarek Rogowski -> konkretny typ. Trenuję u niego gdzieś z pół roku i na prawdę potrafi dać wycisk!!!
Na prawdę polecam!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
alkohol
- Ponad rok temu
-
alkohol
- Ponad rok temu
-
Seminaria krav magi
- Ponad rok temu
-
Kilka pytań niedoświadczonego
- Ponad rok temu
-
Ktoś zna szwedzki?
- Ponad rok temu
-
sambo w warszawie
- Ponad rok temu
-
Wie ktos moze co trenuje GROM ?
- Ponad rok temu
-
krav maga trening w warszawie
- Ponad rok temu
-
o szo chosi?
- Ponad rok temu
-
Polscy żołnierze trenują walkę wręcz w BOSNI...
- Ponad rok temu