Sekcja Pszczyńskiej Akademii Sztuk Walki w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
No i co potrafi zrobic z człowieka złe tłumaczenie(albo poprpstu ja je źle odczytałem,dokument(podobno!!) ten dotyczył albo oyamy albo Morihei Ueshiby dokładnie nie pamietam :? )...ehhh
No to przepraszam za tego mistrza ale sens przysłowia tez jest taki sam
Napisano Ponad rok temu
PS.Ten temat nie powinien byc na forum kung-fu ale moze na jakims mixie.
Napisano Ponad rok temu
A jeśli twoja kontuzja jest wynikiem rzeczywiście tego że rozpocżałes ćwiczenia z niedowagą to powiem ci tyle że to wina nie tylko Pszczyny.
Ja np.zniszczyłem sobie kolana grając w piłkę i nadgarstek a o dziwo po treningach na ww poprawił sie mój stan.
No cóż umiejętności zależą w duzej mierze od czynnika ludzkiego jak to było już wiele razy wspominane zarówno instrukora jak i ucznia.
PS.Adam jeśli mógłbyś to napisz mi na maila czy w jakikollwiek sposób co cie tak zraziło dp RT(ja ich nie znam ale taki konflikt musi miec swoje podłoże)
Napisano Ponad rok temu
A jeśli twoja kontuzja jest wynikiem rzeczywiście tego że rozpocżałes ćwiczenia z niedowagą to powiem ci tyle że to wina nie tylko Pszczyny.
Ja np.zniszczyłem sobie kolana grając w piłkę i nadgarstek a o dziwo po treningach na ww poprawił sie mój stan.
No cóż umiejętności zależą w duzej mierze od czynnika ludzkiego jak to było już wiele razy wspominane zarówno instrukora jak i ucznia.
PS.Adam jeśli mógłbyś to napisz mi na maila([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) co cie tak zraziło dp RT(ja ich nie znam ale taki konflikt musi miec swoje podłoże)
Napisano Ponad rok temu
Co do mojego kregoslupa-mialem prawdopodobnie pozostalosci po skoliozie okresu dzieciencego i w wyniku cwiczenia+niedowagi sie poglebily. Nie ja jedyny mam takie problemy. Problem w tym, ze byle dzieciak (mialem wtedy mniej niz 18 lat) nie potrafi w pelni ocenic zaistnialej sytuacji. Powinien interweniowac instruktor i rodzice. Zwlaszcza, jak sie cwiczy piec treningow tygodniowo.
Co do Twojego nadgarstka: uwazaj, takie kontuzje ujawniaja sie dopiero PO zaprzestaniu cwiczenia albo WRAZ z wiekiem. Przy najblizszej okazji powiedz o tym lekarzowi. Moze powinienes zrobic przeswietlenie.
W PASW cwiczylem glownie dlatego, ze odpowiadala mi jej atmosfera. Bylo bardzo duzo kolezenstwa i to nie tylko na sali ale rowniez poza nia. Szkoda, ze pod koniec (i pozniej) sie pogorszyla ze wzgledu na pieniadze.
U kogo cwiczysz? Moze znam tego czlowieka/tych ludzi?
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o pszczynę to możemy pogadać prywatnie jako że mam pewne zobowiązania i nie mogę ci odpowiedzieć na forum.Jak coś to GG2796212tam mnie znajdziesz.(sorry ale nie mogę wysyłac pw)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie mam GG i nie moge go zainstalowac. Sprobuj na moj email:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wing tsun - odmiany
- Ponad rok temu
-
Kung fu - ulica- sport
- Ponad rok temu
-
kung-fu - BIELSKO - gdzie???
- Ponad rok temu
-
WUSHU - wawa
- Ponad rok temu
-
Tajemnicze, pełne mistycyzmu style wewnętrzne :)
- Ponad rok temu
-
wing chun
- Ponad rok temu
-
No pewnie że kung fu skuteczne jak przyfarci :-)
- Ponad rok temu
-
Yiquan - videoklip z Wang Binkui'em
- Ponad rok temu
-
Ji Ben Gong
- Ponad rok temu
-
Kungfu - Gdańsk
- Ponad rok temu